Eleva el teu nivell esportiu amb aquests dispositius

Després d’unes merescudes vacances estiuenques, toca posar el cos en marxa i recuperar les forces per afrontar la rutina, així que et mostrem alguns gadgets que t’ajudaran a assolir el màxim nivell esportiu.

Controla el teu rendiment

Assoleix el teu màxim nivell amb la gamma de rellotges esportius Garmin fēnix 6 Pro, considerats entre els més resistents del món. Aquest accessori, a banda de comptar amb atractius dissenys i diferents dimensions de la caixa, incorporen sensors de freqüència cardíaca i pulsioxímetre per aportar més informació a les teves activitats esportives. A més a més, compta amb mapes preinstal·lats de més de 2.000 estacions d’equí del món i una bateria d’alta durada que et donarà fins a 14 dies d’autonomia en el mode intel·ligent.

Rellotges esportius Garmin fēnix 6 Pro
La bàscula intel·ligent que necessites

Pot semblar una bàscula com qualsevol altra, però la veritat és que la Withings Body+ et dona una visió completa sobre la composició del teu cos, amb l’objectiu d’ajudar-te a prendre decisions més intel·ligents per assolir els teus objectius esportius, ja que és capaç d’analitzar l’índex de massa muscular, el percentatge de greix corporal, aigua i de massa òssia. També compta amb sincronització automàtica via WiFi, seguiment de nutrició, pronòstics del temps i capacitat multiusuari fins a 8 persones.

Withings Body+
El shaker més desitjat

Quan surtis de casa i llencis el mesclador de proteïna a la motxilla del gimnàs, ja no t’hauràs de preocupar per tacar les teves pertinences. El nou MiiXR + Stealth, de PROMiXX, presenta un molt atractiu disseny i tecnologia antivessament, a banda, per descomptat, d’un motor recarregable per fer els teus batuts a l’instant. L’ampolla és resistent, molt fàcil de rentar i inodora, mentre que el banc de poder del dispositiu et permetrà carregar el teu mòbil o tauleta. Tot això per menys de 50 euros!

Shaker esportiu MiiXR + Stealth