Et presentem les noves tecnologies del mes de juliol

La tecnologia avança amb molta rapidesa i avui et presentem una selecció dels millors gàdgets i últimes noves tecnologies perquè no et quedis sense conèixer-les.

RING Vídeo Timbre Pro

Aquest timbre et permet veure al teu telèfon qui ha trucat a la porta de casa teva, des de qualsevol lloc, fins i tot, quan no ets a casa. Compta amb detecció de moviment i atén les trucades des del teu telèfon intel·ligent. Ofereix vídeo HD 1080p, visió nocturna per infrarojos i vídeo en directe. Preu: 279 €.

Noves tecnologies

CrosstourCambra de CotxeDashCAM1080PFullH

Aquest càmera per al cotxe és molt fàcil de posar al parabrisa i quan engeguis el cotxe gravarà en bucle tot el que passi. En cas d’accident, bloquejarà les imatges, que es quedaran guardades per poder fer-les servir com a prova. Preu: 49,99 €.

Noves tecnologiesRocketbookWaveSmartNotebook 

Envia automàticament les teves notes a serveis localitzats al núvol, com Google Drive o Dropbox, després prem un botó per esborrar el contingut del quadern i deixar-lo buit de nou. Pots mantenir organitzades totes les teves notes amb els beneficis d’escriure a mà. Preu: 28,99 €.

Noves tecnologiesLents de càmeraSmartphone Clip-On dAmir  

Si t’agrada fer fotos amb el teu telèfon, però trobes que les capacitats de la càmera són una mica limitades, aquest gadget d’alta tecnologia és per a tu. Les lents de cambra amb clip-on d’Amir tenen una construcció resistent d’alumini i vidre. El paquet conté una lent, d’ull de peix, de 180 graus, una lent súper gran angular de 0.4x i una lent de zoom macro de 10x per a fotografies de primer pla detallades. La carcassa de metall també és resistent a l’aigua i a la pols. El disseny universal amb clip funciona amb les marques més populars de telèfons Android, així com amb els últims iPhones. Preu: 23 €.

Noves tecnologies