Noves tecnologies: Arriba el tan esperat Nokia X5 i molt més

La tecnologia avança amb molta rapidesa i avui et presentem una selecció dels millors gàdgets i darreres novetats tecnològiques perquè no et quedis sense conèixer-les. Nokia va presentar el nou X5.

Altaveu Bluetooth® SoundLink Color II de Bose

De la piscina i el parc al pati, l’altaveu Bluetooth SoundLink Color II resistent a l’aigua és el company ideal per viure les grans aventures de la vida. Amb exterior de silicona suau i micròfon incorporat per a les trucades, és un altaveu amb un so que no passa desapercebut per portar-lo on vulguis. El trobareu a la botiga Bose Andorra. 119€

Altaveu Bluetooth® SoundLink Color II de BoseMicrosoft llança una nova tauleta

El 28 d’agost surt a la venda la nova tauleta de Microsoft, que vol plantar cara a l’iPad d’Apple, ja que és molt més econòmica, a partir de 349 euros. Ja es pot reservar a la botiga en línia de la companyia aquesta tauleta que redueix mida i prestacions respecte a altres models de la seva gamma Surface amb el nou Surface Go. L’equip competeix amb els iPad de 9,7 polzades d’Apple.

Microsoft Surface GoL’últim Roomba

iRobot Roomba 772, igual que tots els models Roomba, només cal prémer el botó central Clean perquè comenci un cicle de neteja, ja que es guia per la casa amb la seva tecnologia de navegació iAdapt (Persistent Pass Cleaning Technology). Inclou un filtre dual de tipus HEPA que atrapa qualsevol al·lergen de l’aire, fins als 0,3 microns. Realment útil pel que fa a la seva autonomia, ja que si el robot calcula que la bateria s’esgota, torna només a la base de càrrega.

iRobot Roomba 772Smach Z, la consola “Made in Spain”

Tres joves mallorquins estan a punt de posar a la venda una versió millorada de la Steam Machine, la Smach Z, una consola portàtil per aprofitar tot el potencial de l’Steam, un ordinador exclusiu per jugar creat per la companyia Valve. Els usuaris menys aficionats als videojocs potser no coneguin aquesta plataforma, que alberga més de 10.000 jocs per a ordinador, amb 33 milions de jugadors actius al dia.

Smach ZPer fi el Nokia X5

Aquest model serà una nova opció en la gamma de producte Nokia X, que HMD posa al mercat sota el paraigua de la signatura finlandesa. L’acabat d’aquest terminal combina metall i vidre, amb pantalla de 5,86 polzades. La resolució és HD + i l’aprofitament frontal, és d’un 84%. Porta un USB tipus C, i dues càmeres, una de  13 + 5 Mpx i obertura F:2.0 i l’altra per fer “selfies” de 8 Mpx. Es pot triar entre els colors negre, blau i blanc.

Nokia X5