Sempre connectat amb els productes de MARMITEK

En l’anterior edició, ja vam descobrir la gamma de productes de seguretat de MARMITEK, però les possibilitats són moltes pel que fa a la il·luminació. MARMITEK presenta tot un ventall de bombetes, igualment compatibles amb l’app SMART ME. T’animes a descobrir-ne més?

Les bombetes intel·ligents MARMITEK es connecten i controlen a distància gràcies al suport de l’app SMART ME, la mateixa que fem servir per configurar els nostres dispositius de seguretat a casa. Només necessites Wi-Fi i podràs gaudir d’una il·luminació personalitzable sense cap complicació.

Un toc vintage?

Amb la gamma de bombetes de filaments de MARMITEK, podràs controlar la intensitat de la llum a distància, tant des del teu smartphone com des de la teva tablet. N’hi ha de diferents formes i mides, totes amb culot E27. Preu a partir de 19,79 € (model Glow MI) fins a 26,39 € (model Glow XXLI) a Centre HIFI Andorra.

Bombetes Marmitek amb un toc vintage
Apreciant els colors

MARMITEK també presenta la línia de bombetes que et permetrà triar entre llum càlida i llum freda, així com modificar els colors. Amb ajuda del teu dispositiu mòbil i l’app SMART ME, ja no caldrà aixecar-se per obrir o tancar les llums. N’hi ha de diferents formes i mides, amb culot E27, GU10 i E14. Preu a partir de 8,79 € a Centre HIFI Andorra.

Bombetes d'intensitat i color ajustable de Marmitek

Gràcies a aquesta meravella tecnològica, tant mares com pares tindran la possibilitat d’il·luminar les habitacions dels nadons, de manera que les bombetes els ajudaran a distreure’s i trobar la tranquil·litat després d’un malson. També es poden crear escenaris per obrir i tancar les llums de tota la casa automàticament, per exemple, per simular la presència de gent en residències secundàries i reduir les temptatives de furts.


C/Prat de la Creu, 15-25. AD500 Andorra la Vella
+376 882 121
www.centre-hifi-andorra.com