Smartphones que marquen les últimes tendències

El telèfon intel·ligent s’ha convertit en l’acompanyant per excel·lència de qualsevol persona, sigui per a mantenir-nos comunicats en tot moment o per servir com una completíssima eina de treball o entreteniment. A continuació, et presentem alguns dels smartphones amb els dissenys i especificacions que més ens han cridat l’atenció i que potser a tu tampoc et deixaran indiferent.

OPPO Find N2 Flip

Els telèfons plegables estan de moda una vegada més, després de la irrupció de la sèrie Flip de Samsung. Oppo és una de les firmes que se n’ha pujat al vaixell dels plegables i presenta el model OPPO Find N2 Flip, un espectacular mòbil amb pantalla AMOLED de 6,8” i resolució 2K, equipat amb una pantalla externa AMOLED de 3,26” i resolució 720 x 382. Prestacions, n’hi ha moltíssimes, però el que ens agrada és poder fer servir les càmeres amb tecnologia Hasselblad (de 50 MP i 8 MP) fins i tot quan el telèfon està plegat, amb la qual cosa tindràs uns selfies perfectes.

OPPO Find N2 FlipXiaomi 13 Pro

Es presenta com l’obra mestra de Xiaomi i es tracta d’un smartphone que combina les òptiques professionals de Leica amb un potentíssim xip ultraràpid i de baix consum, l’Snapdragon 8 Gen 2. La seva pantalla AMOLED de 120 Hz és compatible amb Dolby Vision i Dolby Atmos, ideal perquè t’entretinguis amb la màxima comoditat. Gràcies al sistema de càrrega sense fils turbo de 50 W, la velocitat de càrrega ja no serà un problema. Sens dubte, és una aposta interessant per als amants de la fotografia i el vídeo.

Xiaomi 13 ProSamsung Galaxy S23 Ultra

Els més grans recordarem com fa uns quants anys trencava el mercat amb la presentació del Galaxy S, un mòbil aleshores interessant, amb prestacions realment envejables. Han passat 13 d’aleshores i el testimoni de la família Galaxy l’agafa l’S23 Ultra, amb un disseny espectacular i un sistema de càmeres redissenyat per a rendir fins i tot en condicions de molt poca il·luminació. Fotografiar el cel i les estrelles ja no serà cap problema, però, si jugar és el que et mou, el processador Snapdragon 8 Gen 2 et donarà un rendiment ideal sense haver-te de preocupar tant per la bateria.

Samsung Galaxy S23 UltraiPhone 14 Pro Max by Caviar

Aprofundir en les prestacions de l’iPhone 14 Pro Max pot resultar massa reiteratiu, especialment perquè aquest és un mòbil prou conegut tant per seguidors com per detractors d’Apple. El que et presentem ara és l’espectacular iPhone 14 Pro Max Notorious, personalitzat i dissenyat per Caviar International, que combina titani d’aviació, or de 24K i fusta de noguera negra americana per a homenatjar la infal·lible pistola Colt 1911. No és un disseny per a totes les persones, això és segur, ni tampoc per a tots els pressupostos.

iPhone 14 Pro Max by Caviar