ElisaBelle Massatges, el teu benestar com a objectiu principal

Originària de Sibèria, a la regió asiàtica oriental de Rússia, Elizaveta Moiseeva fa cinc anys que està establerta al Principat. Després de començar, des de molt jove, una aventura en territori espanyol, finalment va trobar en Andorra l’amor de la seva vida i l’oportunitat d’emprendre el seu negoci, ElisaBelle Massatges.

Després de tot aquest temps, com et sents de viure aquí?

Em sento agraïda! (Riu) A Espanya no podia treballar com a massatgista, cosa que sí que he pogut fer aquí, malgrat que encara continuo esperant l’homologació del meu títol com a llevadora. Tenir la possibilitat de treballar fent massatges, a Andorra, era quelcom que em causa molta il·lusió, especialment per la satisfacció que em fa, poder decidir per mi mateixa cap a on vull anar… Qui no arrisca, no pren xampany. Cal arriscar-se! (Riu)

De mica en mica, vas donant forma al teu negoci, el centre ElisaBelle Massatges. Podries indicar-nos quins tipus de massatges hi ofereixes?

Ofereixo massatges i tractaments corporals i facials de tots tipus, també dono massatges de recuperació enfocats a pacients que hagin estat sotmesos a intervencions com ara liposuccions, ja que aquestes zones són delicades. També tracto petits trencaments, no tan profunds, en diferents regions musculars per aquells esportistes que han exigit la seva musculatura més del compte. Sabem que, quan una persona està molt esgotada per la seva activitat física, un massatge pot fer que aquesta se senti realment alleujada.

Com fas perquè les persones se sentin a gust al teu centre?

Em concentro en oferir una experiència molt agradable, però cal dir que cada persona rep un tracte diferent, segons les seves necessitats. Sempre procuro tenir cura de la temperatura de la sala, de la comoditat de la llitera, de les aromes i, fins i tot, música ideal per a cada tipus de persona. A mesura que vaig coneixent els clients, vaig trobant què és el que més els agrada.

També treballes amb algues. Ens podries explicar quin paper tenen aquestes en les sessions de massatges?

Fer servir algues en els nostres tractaments i massatges, és una manera d’apropar el mar a les persones que viuen entre les muntanyes d’Andorra. En viure a Sibèria, ens quedava molt lluny el Mar Negre, llavors era un luxe poder comptar amb algues per a la cosmètica. Per la meva experiència, treballant a balnearis i centres de cosmetologia del cos, coneixia les propietats de les algues, és per això que he decidit incorporar els productes de la marca francesa Thalion, que selecciona minuciosament les algues de la costa de Bretanya, al mar d’Iroise, per aprofitar les seves propietats tan beneficioses, com la rehidratació o el detox. Estic molt contenta de tenir aquesta marca en exclusiva per a Andorra.

Com t’agradaria que el públic andorrà recordés ElisaBelle Massatges?

Com un espai on alleujar les seves tensions i recuperar l’energia necessària per continuar cap endavant. Especialment en dies com aquests, en els quals no ens podem tocar ni abraçar tant com voldríem, un massatge, amb totes les mesures de seguretat, és una oportunitat per a experimentar sensacions agradables a través de l’activació de diferents terminacions nervioses. Ara és un gran moment per poder gaudir del tacte en el cos.

C/ Dr. Nequi, Nº6, Local nº22 (Edifici La Fira). AD500 Andorra la Vella. Andorra.
Telèfon: +376 365 760 · Instagram: @elisabelle_massatges