La Terapia Reiki: Un viatge cap a l’equilibri i l’harmonia

Al centre d’Andorra la Vella, trobem un espai ple de llum i amor, on la sanació es converteix en un viatge personal cap a l’equilibri i l’harmonia. A principis d’estiu va néixer La Terapia Reiki, fundada per la Carol i el Fran, és un refugi per a la pau i l’equilibri, on les teràpies holístiques s’utilitzen per restaurar el benestar físic, mental i emocional. La Carol i el Fran, impulsors d’aquest projecte, es dediquen a proporcionar sessions personalitzades, adaptant-se a les necessitats individuals de cada persona. En un ambient acollidor i tranquil, ofereixen les eines necessàries per activar el procés d’autocuració del cos i alliberar qualsevol classe de bloqueig, permetent a les persones trobar l’harmonia interior i millorar la seva qualitat de vida.

Però, realment, què és el Reiki?

Quan ens fa mal alguna part del cos, la nostra intuïció ens indueix a posar-nos les mans a la zona per intentar calmar i guarir el dolor. Aquest gest reflecteix el poder innat que tots tenim per intentar aportar sanitat al dolor i curació a les ferides, i ho fem a través del Reiki.

El Reiki és una tècnica mil·lenària de sanació que busca restablir l’equilibri energètic del cos. Tot i que sovint s’associa amb la canalització d’energies, també es presenta com una disciplina centrada en la relaxació i el benestar. El Reiki és una tècnica de curació que treballa a través dels txakres, centres d’energia ubicats al nostre cos. Cada txakra està associat a diferents aspectes de la nostra vida, com ara la salut, les emocions, la creativitat i l’espiritualitat. Durant una sessió de Reiki, que acostuma a durar 30 minuts, el practicant col·loca les mans en diferents posicions sobre el cos del receptor, permetent que l’energia flueixi i actuï a cada txakra. D’aquesta manera, el Reiki pot ajudar a desbloquejar i alliberar energies estancades, alleujar l’estrès, promoure la relaxació i estimular la capacitat del cos per curar-se a si mateix. És una pràctica suau i no invasiva que pot ser beneficiosa per a qualsevol persona que vulgui millorar el seu benestar físic, emocional i espiritual.

A més de les sessions de Reiki, La Terapia Reiki ofereix teràpies úniques a Andorra i està obert durant els caps de setmana, proporcionant als pacients més eines per accelerar el seu procés cap al benestar.

 

Carrer de l’Aigüeta N2, 2-7, Andorra la Vella.
Demana cita al +376 685 660
www.laterapiareiki.es
Instagram: laterapiareiki
Facebook: Terapia Reiki Andorra