La col·lecció de festa de Swarovski compta la història de 125 anys de tècnica i brillantor

La col·lecció de festa de Swarovski ret homenatge a 125 anys d’innovació i tècnica artesanal que caracteritzen la marca, a través de dissenys repensats per a l’ocasió, compaginats amb estils atrevits i elegants, que celebren la bellesa dels icònics cristalls de Swarovski.

De cara a una de les èpoques més esperades de l’any, el Nadal, Swarovski enalteix encara més el llegat de passió, delicadesa i elegància que Daniel Swarovski va imprimir en cadascun dels seus dissenys, una filosofia que es manté viva i atemporal. La col·lecció de festa se centra en l’atenció a les tendències, la minuciositat, la complexitat i el glamur, valors presents durant tota la història de la marca i que ens convida a gaudir de reinterpretacions d’estils molt apreciats, com ara Angelic, Tennis i Vittore, mentre que Sparkling Dance i Magic són siluetes més atrevides i informals, però amb el seu toc distintiu d’elegància i sofisticació.

Destacats de la col·lecció

Tant per a estils maximalistes com per a preferències més clàssiques i delicades, Swarovski presenta estils que enlluernaran la temporada festiva en tot el món:

            TENNIS DELUXE

Una de les línies més venudes per la marca, repensada amb siluetes de Swarovski princesa, rodona, ovalada i de pera, que aporten atemporalitat a aquest clàssic.

    ATTRACT

De siluetes refinades, la popular línia ATTRACT afegeix un toc de brillantor enlluernant gràcies a la tècnica joiera del pavé, un dels segells característics de la marca.

COL·LECCIÓ SPARKLING DANCE

Evocant les formes dels vestits arremolinats de les ballarines i els ventalls, Swarovski aposta per una col·lecció plena de moviment, amb les inconfusibles tonalitats de rodi i or rosa, que donen un toc contemporani.

ANGELIC

Elegant i sofisticada, la línia ANGELIC llueix la nova pedra maragda de Swarovski, emmarcada en una decoració en pavé, que realça la seva brillantor.

VITTORE

Reconeguda per ser pionera en les pedres de talla de precisió, la línia VITTORE torna amb noves siluetes, tons en or rosa i el refinat tall de cristall de Swarovski 125 aniversari. Brillantor al màxim esplendor.

MAGIC

Emulant un delicat floc de neu i les delicades formes dels estels, MAGIC és una línia pensada per avivar la màgia de les festes.

            TREASURE

Si de sofisticació i luxe es tracta, TREASURE atorga brillantor a qualsevol estil, amb un disseny orgànic i equilibrat que manifesta la bellesa i complexitat artesanal de la marca. Les radiants Swarovski Pearls i els detalls en pavé són elements distintius d’aquesta línia.