Pyrénées, els sabors més fins per a les teves festes

Els Grans Magatzems Pyrénées Andorra s’han convertit en una icona del shopping i també de la bona gastronomia, ja que són infinites les possibilitats que ens ofereix aquest establiment de la capital quan es tracta de trobar el millor producte gurmet. No et perdis aquesta selecció per a fer que les teves festes siguin encara més especials.

Espatlla 100% ibèrica de gla, de 5J

Amb un pes d’aproximadament 5 kilograms, aquesta espatlla ibèrica és un producte fantàstic que vessa excel·lència i sabor, gràcies a un procés minuciós i a una curació de més de 24 mesos.

Espatlla Gran Reserva, de Joselito

Si parlem d’excel·lència, no podem obviar Joselito, declarat com el millor pernil del món. Aquesta espatlla 100% natural n’és un recordatori que farà que les teves papil·les vibrin de plaer.

Panettone de festucs (600 g), de Dolce&Gabbana

Producte d’una col·laboració creativa i culinària entre Dolce&Gabanna i Fiasconaro, ha sorgit aquest panettone amb un distintiu toc sicilià, gràcies als seus festucs sicilians i una crema suau d’aquest fruit sec tan deliciós.

Xampany Vintage, de Dom Pérignon

Un xampany d’una exquisida qualitat que no necessita gaire adjectius per ser descrit. Senzillament, és una experiència que ha de ser provada almenys una vegada en la vida.

Xampany Cristal, de Louis Roederer

Per als amants del xampany amb un toc sec, el Cristal és l’opció més idònia. És un xampany de primera qualitat i simplement elegant que sap treure el millor del Chardonnay i el Pinot Noir.

Rom XO Gran Reserva Especial, de Zacapa

Estem davant d’un rom que enalteix el Carib i Guatemala, amb un balanç únic d’aromes complexes i sabors que només poden néixer a partir d’una mescla de la reserva de roms més exclusiva de Zacapa.

Bombons i xocolates, de Maxim’s de Paris

Festes sense dolçor? Mai! Descobreix les exquisides seleccions de bombons i xocolates de Maxim’s de Paris, amb les quals gaudiràs de les festes més delicioses.

Torrons Vicens

Un clàssic entre els clàssics, així és Vicens. Amb deliciosos torrons de sabors i textures de tota mena, les teves festes de Nadal i de Cap d’Any seran encara més especials!