Una ullada a la col·lecció nadalenca de Pandora

En aquesta col·lecció de Pandora trobaràs diverses opcions per a fer un detall especial al teu ésser estimat. Totes les peces plenes d’encant, elegància i personalitat. Descobreix-les.

Arracades Pandora “Cercle i quadrat brillant”

Elaborats artesanalment en plata de llei i amb zircònies. Aquestes zircònies estan encastades, una en talla quadrada, i l’altra just sota en forma rodona. Un disseny que aportarà molt caràcter i estil a qualsevol dels teus looks.

Arracades Pandora "Cercle i quadrat brillant"

Anell Pandora “Banda d’Estrelles Asimètriques”

Captura l’encant i les meravelles del cel nocturn amb l’Anell “Banda d’Estrelles Asimètriques” en plata de primera llei. Ideal per a portar en el teu dia a dia o per a enlluernar en ocasions especials.

Anell Pandora "Banda d'Estrelles Asimètriques"

Clip Pandora “Estrelles & Galàxia”

Un complement essencial en la teva polsera. Elaborat en plata de primera llei, zircònies cúbiques i esmalt blanc, inspirat en elements celestials i seguint la línia de la col·lecció d’Hivern 2021, Pandora Moments.

Penjoll Pandora “Estrella Asimètrica en Pavé”

Un penjoll molt elegant elaborat en plata de llei amb encastos de zircònies cúbiques. Es presenta amb una cadena de plata i un penjoll compost per una estrella exterior amb 41 zircònies rodones i una altra estrella interior amb moviment i una zircònia de major grandària en el centre. Sens dubte, un accessori que li donarà un toc brillant al teu outfit.

Penjoll Pandora "Estrella Asimètrica en Pavé"

Polsera Pandora “Tancament Estrella Asimètrica”

Per a aquesta època de l’any, plena d’il·lusió i màgia, Pandora ha redissenyat el tancament de la seva icònica polsera cadena de serp, transformant-lo en una Estrella Asimètrica. Un tancament elaborat de manera artesanal en plata de llei i decorat amb zircònies cúbiques, encastades a mà, en pavé per tots dos costats.

"Tancament Estrella Asimètrica"

Charm Penjant Pandora “Bella Ballarina”

Es tracta d’un Charm acabat a mà, en plata de primera llei, que representa la sala de ball en la qual la Bella i la Bèstia de Disney ballen el seu primer vals. El vestit de Bella s’ha embellit amb gemmes artificials de color groc amb talla brillant, mentre que l’anella presenta una rosa amb relleu, adornada amb gemmes.

Charm Penjant Pandora “Bella Ballarina”

Charm Penjant Pandora “Bola de neu Ángel”

Un Charm únic que representa una bola de neu recentment agitada. Està compost per dues peces de cristall de Murano encastades en arpa, entre les quals s’ha col·locat una làmina de plata que mostra l’àngel de neu.

Charm Pandora “Murano Galàxia & Estrella”

Acabat a mà, amb el centre de plata de primera llei i decorat amb estrelles en filigrana, aquest és un charm ideal, de color blau cel, per a donar toc de color a la teva polsera Pandora.

Charm Pandora “Murano Galàxia & Estrella”

Charm Pandora “Un Viatge a la Galàxia”

Es tracta d’un charm que et farà viatjar al centre de la nostra galàxia. Elaborat en plata de primera llei, adornat amb cristalls blaus i zircònies cúbiques transparents.

Charm Pandora "Un Viatge a la Galàxia"

Charm Penjant Pandora “Astronauta en la Galàxia”

Un charm acabat a mà en plata de llei. En el seu disseny es poden apreciar les diferents parts del vestit espacial i el casc està embellit amb esmalt de color blau brillant. L’astronauta té a la mà dreta una estrella amb zircònies cúbiques transparents. I l’anella es presenta decorada amb estrelles gravades i zircònies cúbiques transparents en el centre que eleven la bellesa dels detalls.

Charm Penjant Pandora "Astronauta en la Galàxia"