Una espurna d’esperança per als peludets de la gatera

Adoptar una mascota és canviar la vida d’ambdós, tant de l’animaló, que gaudirà de l’amor i l’escalfor d’una llar, com de la persona que adopta, ja que tindrà un amic inseparable per tota la vida. Els nostres companys de Laika i de la Gatera Oficial d’Andorra ens presenten uns gatets encantadors que esperen per guanyar-se el teu cor.

CENDRA · 4 anys · Femella

Aquesta gateta és molt sociable amb els humans i busca una família tranquil·la que li faci moltes festes, ja que és sensible al soroll i moviment excessius. La Cendra és molt maca i segur serà una bona companya de migdiades.

CENDRA gata femella de la gatera
CENDRA · 4 anys · Femella
TOMMY · 9-10 anys · Mascle

No sabem del cert l’edat del Tommy, que ha d’estar entre els 9 i els 10 anys. Aquest iaio és un gat molt tranquil al qual li encanten els humans, l’afecte, menjar i sobretot dormir ben a prop dels humans. També és sociable amb altres gats. T’animes a conèixer-lo?

TOMMY gat mascle de la gatera
TOMMY · 9-10 anys · Mascle
TAO · 4 anys · Mascle

El Tao és un gat amb caràcter, selectiu dels moments d’afecte, al qual li agradaria tenir una llar on sigui l’únic gat. Oi que és adorable?

TAO · 4 anys · Mascle
GALAXY · 2 anys · Femella

La Galaxy és una ànima lliure que va molt al seu aire. És una gata joveneta a la qual li agraden les festes i l’afecte en la seva justa mesura, ja que, com a bona felina, es fa respectar.

Galaxy gata femella de la gatera
GALAXY · 2 anys · Femella

Recorda que adoptar una mascota és un compromís per a tota la vida, per la qual cosa s’ha de fer responsablement. Si consideres adoptar un gat o tens alguna consulta, pots trucar al 744 600 o visitar el lloc web www.laika.ad.