Regala’t un viatge inoblidable a la mítica Xina

La Xina és una civilització mil·lenària que cal descobrir, tant per la seva història com pels seus emblemàtics edificis i gastronomia tan particular. Amb Viatges Emocions, et convidem a descobrir les ciutats de Pequín, Pingyao, Xi’an, Luoyang, Guilin i Shanghai, en un itinerari exclusiu i per a grups reduïts. T’animes a donar-te un bon regal per Nadal?

És prou conegut que la Xina és un país molt particular, que destaca per la seva herència arquitectònica, històrica i cultural, que ha pogut mantenir-se parcialment intacta, malgrat l’evolució d’una societat molt globalitzada. La nació asiàtica, la tercera al món pel que fa a extensió de superfície, ocupa la primera posició en nombre d’habitants, amb una estimació aproximada de 1.405 milions de persones.

Amb 55 llocs declarats com a Patrimoni Mundial de la UNESCO, és el país amb més localitzacions reconegudes amb aquesta distinció. En aquesta travessia dissenyada per Viatges Emocions, coneixerem un 17% d’aquests monuments. Evidentment, la Gran Muralla no pot faltar en aquest recorregut, però també aprofitarem l’oportunitat de visitar els Palaus Imperials de les Dinasties Ming i Qing, a Pequín i Shenyang; el Palau d’Estiu i el Jardí Imperial de Pequín, el Mausoleu del primer emperador Qing, el Temple del Cel (altar imperial de sacrificis en Pequín), les Tombes Imperials de les Dinasties Ming i Quing, la Ciutat Vella de Ping Yao, les Grutes de Longmen i els Jardins Clàssics de Suzhu.

Arquitectura de la XinaL’itinerari exclusiu que ens proposa Viatges Emocions, tindrà lloc, del 25 d’abril fins al 9 de maig, amb sortida des de la ciutat de Barcelona, on agafarem un vol directe a Pequín, i descobrirem, durant tres dies i mig, la capital xinesa. Començarem pel Temple del Cel, on els emperadors de les Dinasties Ming i Qing oferien sacrificis al cel i resaven per les bones collites, fins a arribar al Palau Imperial, mundialment conegut com a “Ciutat Prohibida”, la Plaça Tian An Men i el meravellós Palau d’Estiu. Tindrem l’oportunitat d’apreciar l’estadi “Niu de l’Ocell” i el Centre Nacional de Natació “Cub d’Aigua”, construïts amb motiu dels Jocs Olímpics del 2008, mentre que la Gran Muralla, obra arquitectònica amb més de 2.000 anys i 22.000 quilòmetres de llargada, serà la cirera del pastís durant la nostra estada a Pequín.

Estadi niu d'ocell a la XinaPingyao, la segona població xinesa que visitarem, ens espera per a conèixer la seva Ciutat Antiga i, posteriorment, la Casa de la Família Wang. Tanmateix, ens endinsarem en la Muralla Antiga de Pingyao, el primer banc de la Xina, el Carrer Ming i Qing i la Residència de l’Antic Govern del Districte de Pingyao, per a després apreciar l’imponent Monestir Shuanglin.

Agafarem un tren d’alta velocitat que ens portarà a Xi’an, una ciutat que es va erigir ara fa 3.000 anys, com a antiga capital xinesa. És el punt de partida de la famosa “Ruta de la Seda” i la “llar” del famós Museu dels Guerrers i Cavalls de Terracota, en el qual trobarem més de 6.000 figures de mida natural. Aquí, podrem visitar la Gran Pagoda de l’Oca Silvestre i el Barri Musulmà, per tal d’apropar-nos més a la vida quotidiana dels natius.

A Luoyang, després d’agafar un altre tren d’alta velocitat, anirem a les Grutes de Longmen, també conegudes com a Grutes de la Porta del Drac, quina construcció va durar 400 anys, i alberga més de 100.000 figures budistes de diferents mides, totes elles distribuïdes en 2.100 coves. A aquesta ciutat, reviurem els orígens de les arts marcials al Temple ShaoLin i, finalment, la Porta de Li Jing, monument que ens dona la benvinguda al mercat tradicional de Luoyang.

Gran Muralla XinesaEn arribar a Guilin, podrem descansar de les abarrotades ciutats anteriors, per a apreciar la bellesa paisatgística de l’entorn. En aquest lloc, visitarem la cova de formació calcària amb estalactites i estalagmites, anomenada Gruta de les Flautes de Canya. Farem un agradable creuer pel riu Li Jiang, famós per la seva bellesa i els paisatges formats per muntanyes i roques de formes extraordinàries. En concloure aquest recorregut, arribarem al poble Yangshuo i podrem passejar pel carrer Oest i comprar souvenirs al mercat d’artesania xinesa i, l’endemà, coneixerem les terrasses d’arròs de Lingji.

Arribarem a Shanghai amb el tren Maglev, que viatja a una velocitat de 430 km/h i ens portarà, de l’Aeroport Internacional de Shanghai-Pudong, a la ciutat. El Jardí Yuyan és una de les parades obligatòries del nostre viatge, ja que es va construir l’any 1557 i llueix una vegetació majestuosa. Veurem el Temple de Buda de Jade, el Bond de la ciutat, on s’hi troben alguns dels edificis més espectaculars. També visitarem el Shanghai Oriental Pearl Tower, on tindrem l’oportunitat de pujar per a gaudir d’unes vistes excel·lents. Coneixerem el Museu d’Història de Shanghai i gaudirem un tour nocturn pel Riu Huangpu. L’endemà, farem un recorregut per carretera a Suzhou i aquí acaba el nostre itinerari per la Xina.

Ànec LacatLa Xina és un lloc que amaga molts misteris i secrets que, segurament, terminarà captivant-te. Deixa que Viatges Emocions et guiï en aquesta experiència irrepetible on el luxe, l’exclusivitat i les sensacions, s’uneixen en una travessia multicultural.

Consells de Dona Secret: No paguis més en comissions i taxes no favorables

Quan viatgis, és important tenir en compte la moneda del país que visitaràs, per a evitar pagar més per concepte de taxes i comissions a les cases de canvi. Et donem aquests tips perquè estalviïs alguns euros i tinguis unes vacances segures i plaents:

 • Planifica les teves despeses i demana al teu banc les divises necessàries, amb dues o tres setmanes d’anticipació. Consulta totes les condicions amb el teu assessor de confiança.
 • Quan hi hagi disponibilitat, avalua la possibilitat de demanar una targeta de dèbit o crèdit per a viatgers, que et donaran millors beneficis a l’hora de fer pagaments i compres durant les teves vacances.
 • Contracta una assegurança antifrau al teu banc, per tal de protegir les teves transaccions davant la clonació de targetes o els pagaments no autoritzats.
 • Quan facis pagaments amb TPV, demana que et carreguin la suma corresponent en moneda local. D’aquesta manera, evitaràs comissions i taxes de conversió poc favorables.
Dades d’interés
 • Capital: Pequín
 • Temps de vol BCN-PEK: 10 h 55 m
 • Població de la Xina: 1.405 milions aproximadament.
 • Superfície: 9.572.900 km2
 • Idioma: Mandarí
 • Moneda: Iuan / renminbi
 • Plat destacat: Ànec lacat