Becier Viatges et dona els millors consells per a organitzar el viatge de noces

El viatge de noces és un dels més importants en la vida de moltes persones, ja que marca l’inici d’una nova etapa. Perquè aquesta travessia sigui totalment inoblidable, a Becier Viatges compartim una sèrie de consells que ajudaran a les futures parelles a viure l’experiència des del primer moment.

TRIAR DESTINACIÓ:

es tracta d’un viatge especial al qual, generalment, dediquem més dies que a un viatge convencional. Això vol dir que hem de triar molt bé en relació amb el que realment ens agrada i el que volem fer. Hem d’evitar seleccionar la destinació en funció de modes o al que es publica com a viatges especials de noces. Si ens fa por volar, triar una destinació com la Polinèsia, en la qual és necessari invertir moltes hores de vol, podria resultar traumàtic, encara que la destinació sigui un paradís. Estaríem, llavors, pensant en el retorn i no és una manera agradable de començar el nostre viatge de noces.

Viatge de nocesCal consensuar entre tots dos el que es vol fer i, si un dels dos és més urbanita i l’altre li agrada més la platja, es pot fer un combinat, perquè tots dos puguin gaudir de la seva experiència. Si fem un viatge que no ens inspira, per satisfer els interessos de la nostra parella, potser, el que hauria de ser un bon record, es converteixi en quelcom per oblidar.

Punts a tenir en compte:
  1. Quan fem el viatge. Segons la temporada, potser cal descartar alguna destinació que teníem al cap.
  2. Personalitat del viatger. Actiu, urbanita, esportista, ..
  3. Temps del que es disposa: hem de triar la destinació tenint en consideració els dies dels quals disposem.
  4. Pressupost
Parella gaudint de la vistaANTELACIÓ

És un concepte important per dos motius ben diferents. El primer és que, amb el sistema actual de tarifes, l’antelació de compra juga a favor, ja que les tarifes són més baixes i hi ha descomptes de compra anticipada. D’altra banda, a mida que s’acosta el gran dia, tots els esforços es concentren en detalls d’última hora, de manera que, si s’ha contractat el viatge amb antelació, ho tindrem tot clar i amb temps suficient per a valorar opcions. La previsió permet saber què fer un cop triada la destinació, cosa que, en definitiva, ens ajuda a evitar sorpreses.

COM CONTRACTAR-HO

És possible que ens agradi molt mirar a internet propostes de viatge, i tinguem la temptació de fer les reserves pel nostre compte però, amb tot el que hem d’organitzar en una boda, resulta més còmode i eficient deixar el viatge de noces en mans de l’agència de viatges, ja que ens permetrà dedicar més temps a altres detalls fonamentals del nostre dia especial. A l’agència de viatges, en funció dels nostres interessos, utilitzaran tota la seva professionalitat per fer de la nostra lluna de mel quelcom inoblidable. Aquesta, de fet, és la seva feina.

Passaport per a viatges de nocesDOCUMENTACIÓ

Per a viatjar a certs països, sovint hem de tramitar visats o permisos; és important tenir la documentació amb la validesa necessària i els permisos pertinents en el moment del viatge, ja que, en cas contrari, ens podem trobar en la situació de no poder embarcar en el nostre vol de sortida. Si aquesta tramitació la fem amb temps, també ens estalviem mal de caps. En aquest punt, l’agència de viatges també ens pot ajudar amb tota la gestió dels tràmits.

SALUT

Sempre que anem de viatge, especialment a latituds diferents de la nostra, és molt recomanable visitar el servei d’atenció al viatger, perquè ens doni les indicacions necessàries per a visitar el país que hem escollit, per tal de garantir les condicions de seguretat necessàries, des del punt de vista mèdic. Si tenim patologies, és encara és més necessari.

Si has pres nota i poses en pràctica aquests consells, segurament tindràs unes vacances memorables de la mà del teu ésser estimat!