Viatge per a foodies a la Riviera italiana

Cuina, cultura i tasts de vins, una proposta diferent per descobrir una regió italiana amb molt encant. Els foodies són persones que adoren el bon menjar i tot el que s’hi relaciona. Aquest viatge està pensat per a elles.

És un viatge d’una setmana que comença a Milà. Des d’allà ens traslladarem als turons Langhe Monferrato Roero, Patrimoni mundial de la Unesco, amb antics pobles i castells on ens allotjarem. La primera nit anirem a sopar a un bon restaurant per a un primer contacte amb la rica gastronomia piemontesa.

Viatge per a foodiesEl segon dia descobrirem la zona de producció de Barolo, un dels vins més apreciats del món. Després ens traslladarem a Alba, la capital de la zona, on visitarem cafès històrics i passejarem pel centre. L’endemà visitarem un productor de formatge a l’Alta Langa, una zona boscosa on s’hi cultiven avellanes. Allà viurem una experiència pràctica per aprendre a preparar un menú tradicional complet, que degustarem per sopar, en un ambient especial de barriques de vi il·luminades amb espelmes.

La propera parada serà a Gènova, a la Riviera italiana, on visitarem el seu centre històric i anirem a un petit mercat on ens ensenyaran els secrets de la sala “pesto”. Després de recórrer els carrerons medievals de la vila, podrem tastar les especialitats locals en un palau noble.

menjar italià per a foodiesEl viatge continua cap a Cinque Terre, amb els seus pobles icònics: Manarola i Vernazza, amb les seves casetes i carrers antics. Allà s’hi farà el tast de vins, amb un enòleg local que iniciarà els visitants en els secrets dels vins de la regió. L’endemà la ruta ens portarà fins a Portofino, centre del turisme d’elit, amb un castell espectacular i la seva església a dalt d’un penya-segat. Enmig de les oliveres, els llimoners, les herbes aromàtiques i les vinyes, un xef local farà l’última classe de cuina, seguida del dinar. Un aperitiu de comiat tancarà una setmana gastronòmica on els “foodies” hauran gaudit d’allò més.

Destins recomanats per Viatges Emocions
Tel. (+376) 829 044 (Oficina Escaldes) | 806006 (Oficina Andorra) | 807 900 (Oficina Andorra)