GOLDEN TOUCH

El daurat o color or també s’associa (lògicament) als diners, però no només a això, també a la felicitat i al luxe. En resum, a idees hedonistes a les quals és fàcil lliurar-se espiritualment quan el que es vol és flirtejar amb l’escapisme. I d’això en parlen tots els looks en els quals aquest to s’ha fet fort: d’evasió i de gaudir. I que millor que aquesta època de peticions i somnis per anar vestits amb aquest color.

Jersei de punt amb pailletes, de MYMO.


Faldilla de setí de H&M amb nus al lateral.


Pantaló daurat, d’ALBERTA FERRETTI.

Vestit daurat, de la marca britànica TEMPERLEY LONDON.


DESTACAT:
Sara Carbonero sap com donar un toc especial a qualsevol ‘look’.
La periodista, no només ens demostra amb el seu darrer lookque és conscient de quines són les tendències de la temporada i quins colors estan de moda, sinó que, a més a més, ens ha mostrat de quina manera podem donar un toc especial a un look,amb un accessori que aquest hivern donarà molt a parlar.
Barret bàsic de feltre, de Pretty Little Thing. Talla i color únics.

 Ponxo de conill en color negre, de LIU JO.

Vestit daurat amb brillants firmat per JENNY PACKHAM.

Stilettos daurats BELLUCCI, de DOLCE & GABBANA.

Collar HARMONIA, de SWAROVSKI ANDORRA, amb cristall de mida cushion de color groc.
Alien Goddess, el nou perfum femení de Mugler, és una promesa sagrada de feminitat i esperança. GALA PERFUMERIES ANDORRA


DESTACAT:
Black, em dic UFO 2 Black i soc el nou color dins de la gamma de colors de dispositius UFO, de Foreo.
I ja soc aquí, en exclusiva per a Andorra, a Gala Perfumeries!
UFO™ hidrata i il·lumina la teva pell des del primer moment. Disminueix l’aparença de porus, disminueix els signes d’envelliment, revitalitza la pell i relaxa la tensió muscular, augmentant la lluminositat de la pell. Llueix una pell suau, llisa i radiant. Gaudeix del primer spa professional, un luxe que hi cap a la teva mà!