Burberry dedica la seva nova col·lecció a la comunitat LGBTQ+ a la London Fashion Week

En aquests temps moderns, la comunitat LGBTQ+ ha guanyat suport i acceptació, gràcies en molt bona part al treball conjunt d’activistes i organitzacions de tot el món. Burberry, una signatura globalment aclamada, és conscient d’això i va aprofitar la passarel·la de la London Fashion Week 2018 per alçar la seva veu en favor d’aquesta comunitat.

Burberry dóna suport a tres organitzacions benèfiques que defensa els drets LGBTQ+: la fundació Albert Kennedy Trust, l’organització The Trevor Project i l’associació ILGA. En aquest sentit, la nova col·lecció de la casa londinenca està carregada de patrons i els colors de l’arc de Sant Martí per a concebre una mostra que busca reflectir el passat i anunciar un futur de diversitat i inclusió.

“La meva última col·lecció a Burberry està dedicada – i en suport – a algunes de les millors i més brillants organitzacions que donen suport als joves LGBTQ + al voltant del món. Mai hi ha hagut un moment més important per dir que en la nostra diversitat resideix la nostra força i la nostra creativitat”, ha manifestat Christopher Bailey, CEO de Burberry, en el lloc web oficial de la marca.

Bailey, després de 17 anys al capdavant de Burberry, es va acomiadar amb magnificència en una passarel·la plena d’estrelles com Kate Moss i Naomi Campbell, i on Cara Delevingne va donar tancament a una desfilada acolorida, emotiva i reivindicativa.

Gaudeix del vídeo complet de la passarel·la amb la col·lecció de Primavera-Estiu 2018 de Burberry:

 

Més info