Oda a l’individualisme by Valentino

De vegades, l’efímer de la moda i la seva part més comercial fa que se’ns oblidi el màgic que pot arribar a ser presenciar una desfilada: la música, els colors, les textures …. Tot un joc d’elements minuciosament pensats i elaborats que no pot apreciar-se en una simple successió de fotos. Per això, cal posar el focus i observar amb lupa els espectaculars detalls que ahir feien reconciliar-nos amb la moda. I aquest cop, Valentino ha fet una oda a l’individualisme.

Durant la quarta jornada de la setmana de l’Alta Costura de París, Pierpaolo Piccioli es consagrava com un dels dissenyadors més importants de 2019 amb una desfilada en la qual va reivindicar la inclusivitat de races i edats. Un missatge de diversitat que donava contingut a una explosió de color i detalls que van ser un autèntic plaer per als sentits.

Aquí us mostrem els 5 detalls de la desfilada de Valentino que ens va fer tornar-nos a enamorar de la Costura:

La gamma cromàtica

Sens dubte, Pierpaolo Piccioli va confirmar ser un autèntic mestre del color perquè, qui pensaria combinar colors saturats com un potent vermell lacre amb un ensucrat verd menta i que el resultat fos perfecte. Espectacular i inesperat a parts iguals, fa que tinguem ganes d’experimentar amb nous tons. ¿I no és això el que ha d’aconseguir la moda, transmetre’ns ganes de provar?

ValentinoEls maxi llaços

Volums espectaculars de tafetà i maxi llaços adornen estratègicament el cos. Impossible resistir-se a 1 llaç enorme caient sobre un escot off the shoulders.

Valentino
ValentinoLes esquenes descobertes … i els cut outs

Esquena oberta lliure de tot adorn són la contraposició als volums frontals. Cut outs espectaculars amb color turquesa que acoloreix el cos.

La sobredosi de volants

Si en una altra època Valentino ideava vestits túnica d’estil monacal, ara Pierpaolo crea cascades de volants en vestits que causen impacte en caminar.

ValentinoLes sandàlies amb llaçada

I sota aquestes capes de poesia en forma de roba … Sandàlies fines amb enorme llaçada, la culminació perfecta.

ValentinoCom a sorpresa final, Georgina Greenville de 40 anys o Lauren Hutton, de 70, espectaculars i sempre elegants, van recórrer com ningú la passarel·la. Una bella oda a l’individualisme.