Vols conèixer les noves tecnologies del mes d’agost?

La tecnologia avança amb molta rapidesa i avui et presentem una selecció dels millors gàdgets i últimes noves tecnologies perquè no et quedis sense conèixer-les.

SmartWatch Garmin Fenix ​​5X Plus

El rellotge més Wanderlust

Per als més “outdorsy” des de principis d’any hi ha un SmartWatch que des del nostre punt de vista marca la diferència: El Garmin Fenix ​​5X Plus. No només per la seva estètica retro-esportiva, sinó també per les seves prestacions. I és que estem davant d’un dels millors o el millor SmartWatch d’aventura del moment.

El Garmin Fenix ​​5X Plus és un gran rellotge amb una estètica molt bonica i amb grans funcionalitats. Materials de primera qualitat, millor recepció del senyal satèl·lit, mètriques de rendiment avançades, sensor de freqüència cardíaca al canell, pagament per NFC i un llarg etcètera.

Per sobre d’elles volem destacar una eina molt útil per als amants de l’alta muntanya. Aquesta és el monitoratge dels nivells d’oxigen a la sang gràcies al sensor Premi Ox Acclimation. També l’ampliació de memòria interna permet per exemple l’emmagatzematge de fins a 1000 cançons.

Rellotge GarminGlocal Em U2

Viatja connectat a Internet arreu del món

De la mateixa manera que cada vegada som més dependents d’Internet en el nostre dia a dia, el mateix passa en els nostres viatges. Tot viatger o viatgera necessita enviar un WhatsApp, reservar un hotel mitjançant un e-mail, alguns pugen fotos a Instagram, etc. També si viatgeu per feina, necessites estar en contacte amb la teva empresa per revisar el teu correu o les cites que puguis tenir en el calendari.

Tot això se soluciona amb un Glocal Em U2. Diguem que pots fer un stories en una platja de Cap Verd sense problemes o que el teu despatx es traslladi perfectament a una platja de Maldives. Es tracta d’un MiFi que et permet comprar des de casa teva un pla de dades del país al qual viatges. És a dir, des que baixes de l’avió ja tens connexió a Internet sense haver de buscar una store de telefonia. Perquè a més no funciona amb targeta SIM.

La seva utilització és molt simple. Només t’has de registrar a la seva web i comprar un pla de dades del país de destinació al qual viatges pels dies que ho necessites. Amb el GlocalMe U2 4G tens connexió WiFI fins a un màxim de 5 dispositius i es pot utilitzar en més de 100 països amb un bon rang de cobertura. Una autèntica passada viatgera.

Glocal Em U2Wacom BambooSpark

Adéu paper!

Adéu a les llibretes de viatge, d’apunts a la universitat, a la feina… Ets dels que s’apunta tots els tips de viatge? En el treball preses notes i tens la taula plena de papers? Ets un artista que dibuixa els paisatges dels seus viatges? Si estàs entre alguna de les opcions anteriors, creiem que la Wacom Bamboo Spark et pot venir de perles.

Aquesta llibreta digital és molt senzilla de configurar i utilitzar. Mitjançant el port micro USB pel qual carreguem la, instal·lem l’app Wacom InkSpace (núvol) al nostre smartphone o tauleta i la vinculem via Bluetooth.

La Wacom Bamboo Spark és un bloc de notes de paper normal que porta incorporat una placa magnètica que registra tots els teus traços sobre el paper. Quan has acabat, simplement prement un botó, tot el que has escrit o dibuixat es guarda en l’aplicació. Fent això ho exportem al núvol i ho podem fer en diferents formats. Revolucionari!

Wacom Bamboo SparkRaspberry Pi 4

Per als més frikis

Estàs davant l’ordinador més venut de tota la història. Raspberry Pi és un dels ordinadors més bàsics del mercat. De fet és una placa base customitzable. Això fa que tot nostàlgic dels 80, del món arcade, dels vídeo jocs i aficionats del món del PC vulguin tenir-lo en el seu arsenal. Tot entusiasta de la tecnologia que mai abans hagi fet servir unes Rasperry Pi tenen ara més motius per fer-se amb un.

L’esperada Raspberry Pi abril ja s’ha posat a la venda i més aquesta nova edició porta tot a un altre nivell. Amb un rendiment que és prou bo per a fer-lo servir com a ordinador secundari a més ara té la capacitat de reproduir vídeo 4K a 60 Hz o alimentar monitors en mode dual. És que pots fer literalment gairebé el que vulguis.

Un altre punt fort és el seu preu. Amb la mateixa inversió dels 35 € dels models anteriors de Rasperry Pi amb 1GB de RAM, obtens velocitats de dos a quatre vegades més ràpides, compatibilitat amb USB 3 i Ethernet Gigabit. Això se li sumen dos models més de Raspberry Pi 4. Una de 45 € amb 2GB de RAM i una altra de 55 € amb 4GB, quatre vegades més que qualsevol Pi anterior.

Rasperry Pi 4