Els focus es posen sobre Victoria Beckham a la London Fashion Week

La London Fashion Week 2018 tanca avui una altra setmana carregada de glamur i de noves propostes dels dissenyadors més influents de l’època, però els focus i les mirades es posen aquesta vegada sobre Victoria Beckham.

Vestit vermell victoria beckham
Foto: Victoria Beckham

L’ex-Spice Girls i parella de la llegenda del futbol David Beckham, va estrenar-se com a dissenyadora fa 10 anys, i va complir el seu desig de mostrar les seves creacions en la passarel·la de la London Fashion Week 2018. Però l’interès de la premsa i especialistes de la moda no se centra només en les col·leccions de la britànica, sinó també en les 4.000 lliures esterlines que la seva marca perd cada dia, segons els reporters del diari The Sunday Times.

Vestit negre Victoria Beckham
Foto: Victoria Beckham

Tot i que els deutes han de preocupar-li, Victoria Beckham ha sabut brillar amb llum pròpia i enlluernar el públic amb dos shows el passat diumenge, i amb la presentació de Victoria, Victoria Beckham, la línia complementària de Victoria Beckham Ready-to-Wear, que ha tingut lloc avui.

Victoria Beckham
Foto: Victoria Beckham

La col·lecció aniversari va comptar amb una barreja ben pensada de formes i siluetes, de línies fines amb molta presència en els pantalons prims i les faldilles midi i de cos sencer. Va mostrar un equilibri entre el modern i el clàssic, però amb una lleugeresa que recorda els orígens de la marca. Una autèntica delícia visual.

Look victoria beckham London Fashion Week
Foto: Victoria Beckham

Gaudeix de la passarel·la de Victoria Beckham a la London Fashion Week 2018, on va presentar les seves peces per a la temporada primavera-estiu 2019.