(+Fotos) Andorra la Vella viu amb alegria la segona edició del Concèntric

El festival Concèntric es va estrenar l’any passat com una alternativa per a dinamitzar el comerç al Centre Històric d’Andorra la Vella. Enguany, el Comú de la capital va repetir la fórmula amb una inversió de 12.000 euros.

Fotos: César De Pablos

Concèntric Andorra la Vella

El passat 9 de juny, el Centre Històric d’Andorra la Vella va ser escenari, per segona ocasió, del Concèntric, el festival de shopping i música que va prendre el relleu del popular ‘De Copes’.

Després d’estrenar-se el setembre de l’any passat, l’edició d’enguany del Concèntric va comptar amb una àmplia participació d’establiments comercials i els membres de l’Associació de Comerciants del Centre Històric, que van preparar descomptes i promocions exclusives per l’ocasió. En total, 23 botigues i comerços s’hi van adherir per presentar ofertes atractives als visitants.

Quant al programa, tota l’acció es va concentrar en cinc punts estratègics de la capital. Al passatge Codina, el DJ John Holt va donar la benvinguda al públic amb una molt bona exhibició de funky-house, mentre que la zona de les terrasses de la plaça Guillemó va comptar amb l’ambientació musical de DJ Madam i les divertides caricatures del dibuixant David García Vivancos, que va obsequiar el seu art als transeünts.

Públic al Concèntric

Els deejays Richy Vuelcom i Fran Morais van animar els visitants que es trobaven a les places Príncep Benlloch i Rebés, respectivament, indrets en els quals el públic també va tenir l’oportunitat d’emportar-se un record fotogràfic al photocall del Concèntric o bé un vídeo en 360º molt divertit.

Públic prenent una copa a Andorra la Vella

La plaça del Poble i la Rambla Molines van ser escenaris de dues activitats molt entretingudes. La primera va acollir una masterclass de fit gipsy dance de la mà de Fitness Serradells i Meri Coscollola, mentre que el segon espai es va convertir en una passarel·la de moda amb la desfilada de novetats de la marca andorrana Whitefit, de la dissenyadora Marta Marsà.

Classe de dansa a la plaça del Poble
Integració total

“El concepte del Concèntric és el d’implicar a tothom, tant el comerç i la restauració com la gent del barri”, explicava la cònsol major Conxita Marsol, qui va revelar que, gràcies a aquesta cooperació, el pressupost assignat pel comú per a dur a terme l’activitat va ser de tan sols 12.000 euros.

Marsol també va expressar sentir-se molt satisfeta per veure com revifa el Centre Històric i s’hi obren nous comerços, un fet que “demostra que la parròquia tira”.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Andorra la Vella viu amb alegria la segona edició del Concèntric