(+Fotos) Whitefit enlluerna amb els seus nous dissenys

La marca andorrana de moda esportiva, Whitefit, va presentar les seves novetats amb una increïble exhibició de ball, a càrrec de 16 joves del grup de l’escola de dansa del C.N. Caldes, a la Rambla Molines d’Andorra la Vella.

Fotos: César De Pablos

Desfilada Whitefit

‘Planet Sauvage’, presentada el 2017, va ser la primera col·lecció amb la qual Whitefit va fer el salt al món de la moda esportiva, un sector molt dinàmic i en constant evolució que no dona treva a les marques més estàtiques. Després de cinc anys d’innovació i de consciència sobre aquesta realitat, la firma andorrana continua ampliant el seu abast amb una entrega pensada pels practicants d’activitats com ara fitness, muntanya, pàdel i tennis.

Desfilada Whitefit

El passat 9 de juny, com a gran esdeveniment de cloenda del Concèntric, organitzat pel Comú d’Andorra la Vella, Whitefit va presentar una espectacular desfilada en la qual 16 ballarins van protagonitzar quatre coreografies. D’aquesta manera, els espectadors no només van poder veure la bellesa i el color de la nova col·lecció, inspirada en els estampats de maduixes i pell de lleopard, sinó que també van poder apreciar la versatilitat d’unes peces dissenyades per satisfer l’art de l’athleisuring, una tendència cada vegada més popular. Cal destacar que cada model va lluir sabatilles de Calçats Albert i l’acolorit maquillatge de l’equip de NYX Cosmetics i Perfumeria Júlia.

Whitefit és una marca andorrana amb una filosofia basada en tres conceptes: disseny, funcionalitat i tecnicitat

Desfilada de Whitefit a Andorra la Vella

El nucli del concepte ‘Athleisure’ és 100% esportiu, però amb el valor afegit que les peces creades sota aquesta filosofia també estan pensades per ser vestides en situacions generals de la quotidianitat. És, en resum, l’equilibri perfecte entre disseny i comoditat, amb un inconfusible toc d’elegància; justament el que vam veure en cada conjunt exhibit per Whitefit, de la mà dels talentosos coreògrafs del C.N. Caldes.

Ball i desfilada de Whitefit

Marta Marsà, CEO de Whitefit, ens va explicar que “aquesta oportunitat ha estat excepcional per poder mostrar, a Andorra, una petita pinzellada del que fem internacionalment quant a roba esportiva per a tennis i pàdel, de la mà de la jove tenista danesa Olivia Gram. Fruit d’aquesta col·laboració, va veure llum la línia Gram by Whitefit, que ja ha entrat a mercats com el dels Estats Units i dels països nòrdics, i que, esperem que en un futur no molt llunyà, es pugui comercialitzar al nostre país, ja que, “si bé el que avui hem vist no pertany a la sèrie Gram by Whitefit, ens permet tenir una idea de tot el que estem preparant per Andorra”.

Marta Marsà, CEO de Whitefit

Whitefit dissenya els seus productes al Principat, mentre que els teixits i confeccions es fan a Catalunya, amb fàbriques de proximitat regentades per famílies que formen part d’un procés de producció guiat per l’atenció al detall i la màxima qualitat.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Whitefit enlluerna amb els seus nous dissenys