(+Fotos) Festa sorpresa a la Sònia Bigordà

Entre rialles i la companyia d’amics i familiars, així va celebrar Sònia Bigordà el seu 40è aniversari al restaurant IZAI de la capital.

Fotos: Paula Cristina

El passat 25 de febrer, la psicòloga de PsicoB, Sònia Bigordà va rebre la sorpresa per part dels seus familiars i amics més íntims, amb una gran festa amb motiu del seu 40è aniversari. “No m’ho esperava, però estic molt contenta i agraïda a la vida per poder compartir el meu aniversari amb la gent que estimo i que és imprescindible per a la meva vida”, va assegurar la Sònia.

Per generar una mica de suspens abans que comencés la vetllada, els familiars i amics de la Sònia la van esperar amb unes mascaretes blanques, que ella mateixa es va encarregar de treure a tots els presents per saber qui l’esperava. A banda de gaudir d’un ambient acollidor, tots els assistents van poder tastar una exquisida selecció de tapes elaborades per a l’ocasió i d’algunes de les especialitats de la carta d’IZAI.

A la festa no li va faltar res, els organitzadors van cuidar cada detall, que va incloure la decoració del lloc amb globus, garlandes i cartells; un pastís amb la foto de la Sònia i el nombre d’anys que va fer, així com un quadern on tots els seus familiars i amics van poder dedicar-li unes paraules. També va haver-hi un moment per fer-se selfies, i fins i tot, imprimir-les perquè quedin guardades com un record.

Sens dubte, per a la Sònia, el seu 40è aniversari no va ser un més, sinó el començament d’una nova dècada de la vida. Un inici que arranca amb el suport de tots els seus éssers estimats.

40è aniversari de Sònia Bigordà