(+Fotos) Diana Torra Centre celebra el seu 11è aniversari

Amb classes de ioga, un esmorzar saludable, paradetes d’artesans d’Andorra, tallers, conferències, mercat de segona mà i molt bon rotllo, així va celebrar Diana Torra Centre el seu 11è aniversari a la Borda del Pi.

Fotos: Xavi Pujol

“És un orgull per al centre poder celebrar el nostre 11è aniversari”, va assegurar Diana Torra, directora del centre qui, a més a més, va recordar com va ser el seu començament, primer dedicant-se a l’entrenament personal i salut esportiva en general, per a posteriorment  especialitzar-se en la rehabilitació a través del mètode Pilates i en la ciència mil·lenària del Ioga.

Durant la celebració, duta a terme el passat 5 de març, a la Borda del Pi, “uns dels llocs més màgics d’Andorra, la Vall de Montaup, que té una energia molt gran i especial”, segons Diana Torra, va haver-hi una classe de Kundalini ioga i un esmorzar solidari preparat per la Borda del Pi, que va comptar amb la col·laboració de Veggie’s World per a l’hummus i el pa, de Biocoop. Els assistents també van poder gaudir d’un taller de Zentangle, dirigit per Sílvia Comerma, i d’un taller d’espelmes artesanals a càrrec d’Autèntic abelles. A més a més, a la jornada es va sumar un mercat artesanal on van ser-hi presents les mels d’Autèntic; les joies orgàniques per a dones de Som bosc; els sabons i cosmètica 100% natural de Fes-te festetes; l’associació Cooperació pel Desenvolupament Local de Burkina Faso, així com un ‘Vide dressing’, amb roba i complements d’alumnes i amigues de Diana Torra Centre, entre altres activitats.

Com que l’aniversari va tenir un vessat solidari, els 900 € recaptats a l’esdeveniment van anar destinats a l’associació Coopera Local, entitat creada per Maria Navarro, encarregada d’ajudar a les dones en situació de vulnerabilitat de Burkina Faso.  “Amb l’Associació Andorrana i Espanyola  de Kundalini Ioga, de la qual soc delegada, ja portem més de 13 classes solidàries per recollir diners per a diferents associacions del país. Seguint amb aquesta filosofia, quan vaig pensar en la festa, de manera natural vaig sentir que hauria de solidaritzar-me amb la causa que defensa Coopera Local”, va assenyalar Torra.

“Agraeixo a l’Eva Palmitjavila per cedir-me l’espai de la Borda del Pi i estar sempre al meu costat en els projectes que li proposo. El vessant solidari de l’Eva és un dels factors més importants que ens uneix com a amigues i col·laboradores de projectes com aquest”, va manifestar la directora del centre, qui també va voler fer arribar el seu agraïment a tots els artesans que van col·laborar a l’aniversari. També a totes les alumnes de Diana Torra Centre;  a la seva parella; al Toni d’Auna Emotions, encarregat de fer unes fotos magnífiques de la classe de ioga; a Nik Pietrocola, de Nii escultures, a tota la gent que va participar de l’esdeveniment, així com a Dona Secret per donar suport a les dones i als projectes de país.

Diana Torra Centre celebra el seu 11è aniversari