Joan Vinyes va celebrar els seus 50 anys a l’estil dels campions

El consagrat pilot andorrà, Joan Vinyes, va rebre els seus 50 anys amb una agradable i divertida sorpresa: una festa temàtica que no s’esperava, a la que van assistir familiars, amics i companys de professió.

Joan Vinyes arribant a la seva festa d'aniversari
Foto: César De Pablos

Els jardins de la Borda Pairal 1630 es van convertir en un petit circuit de carreres, que va servir d’escenari per a la celebració d’aquest dia tan especial per al Joan. Amb la complicitat d’un bon grup d’amics, la Bea Rodríguez –dona del pilot– va orquestrar la sorpresa que el mateix Vinyes va catalogar com “el millor regal que puc rebre”.

Amics i convidats a l'aniversari de Joan Vinyes
Foto: César De Pablos

L’ambientació del lloc va ser, tan acolorida com meticulosa, i no va faltar cap detall. Hi havia petits trofeus, les tradicionals banderes de quadres, rodes inflables, fotografies de diferents èxits del pilot, així com un deliciós pastís, que va estar ben pensat i decorat per a l’ocasió.

Joan Vinyes amb la seva família
Foto: César De Pablos

Entre els convidats que li van donar la benvinguda als 50 anys del Joan Vinyes, van destacar Jordi Masdeu, pilot de cotxes al campionat de resistència; Marc Carol Ybarra, pilot de carreres i campió d’Espanya en diferents categories en el campionat de resistència; Alèxia Sauleda, pilot aficionada de trial; Ferran Font, pilot andorrà de ral·lis i propietari d’Auto Selecció-Ford, Gerard de la Casa, reconegut pilot de ral·lis i pujades, i altres personalitats del món del motor. Sens dubte, va ser una celebració carregada de moltes revolucions, que quedarà en la memòria de l’insigne Joan Vinyes.

Gaudeix de totes les fotos d’aquesta celebració al nostre Facebook.
Amics del pilot Joan Vinyes
Foto: César De Pablos