L’emoció d’un bateig molt especial

L’església parroquial de Sant Julià i Sant Germà va acollir el passat 28 d’agost el bateig del petit David Faiad Kadar, en una emotiva missa oficiada pel mossèn Pepe Chisvert, rector de la parròquia laurediana.

L’elecció de l’església no va ser casual. La família del David es va establir ara fa quatre anys a la parròquia laurediana i cada diumenge participa en les misses que oficia mossèn Pepe, amb qui mantenen una molt bona relació. “El bateig és un sagrament sagrat per a nosaltres. Estem molt feliços de poder celebrar-lo aquí, a la nostra parròquia, i amb el mossèn, que l’estimem molt”,  assegura Badei, pare del David.

El David té 3 anys i va néixer a Andorra l’any 2019. És fill de la Nagham Kadar i del Badei Faiad, una parella de nacionalitat siriana que va arribar al Principat amb la germana major del David per començar una nova vida. Tot i que els inicis no van ser fàcils per l’idioma, la família se sent perfectament integrada i agraïda al seu país d’acollida.

Després de la cerimònia religiosa, la celebració va continuar a la llar familiar, on el David va poder compartir una molt bona estona amb amics i familiars, i també gaudir d’un exquisit pastís preparat per a l’ocasió.