(+Fotos) Cottet Andorra celebra 10 anys al servei del país

L’establiment, situat a l’Avinguda Meritxell número 81, va celebrar el seu 10è aniversari al Principat, consolidant la seva presència en el camp de la salut visual i auditiva al país.

Fotos: Noelia Farias

“Estem molt contents d’aquests 10 primers anys a Andorra, que esperem que siguin molts més. Som una empresa familiar amb 120 anys d’història i poder treballar al país ha estat un gran encert”, va assenyalar amb satisfacció el vicepresident del Consell d’Administració de la companyia, Àlex Cottet, durant la celebració, qui també va remarcar la positiva acollida de la marca entre els clients andorrans, subratllant la seva proposta única de servei basada en la qualitat, sense descuidar la salut visual i auditiva.

Fa dos anys, Cottet Andorra va iniciar un procés de renovació de l’establiment, seguint el mateix estil que la resta de botigues a Espanya. Aquesta modernització reforça la seva estratègia  per a oferir als clients no només un servei de qualitat, sinó també una experiència de compra excepcional.

Cal destacar que la renovació de les instal·lacions van coincidir amb el guardó que va rebre l’empresa, el primer Premi Your BeStore de Mido 2022, una distinció que s’atorga cada any a aquells centres òptics destacats a escala internacional. “Actualment, els locals de Cottet, tant a Espanya com a Andorra, segueixen el mateix concepte de botiga, un binomi que reuneix disseny amb tecnologia i àrees especialitzades amb gabinets òptics i d’audiologia d’última generació. Es tracta d’un concepte que parla de la nostra història, sense deixar de banda les últimes tecnologies”, va remarcar el vicepresident de Cottet.

Desenvolupar i implementar un concepte innovador ha posicionat la marca com un actor clau i de referència en el sector òptic. La clau del seu èxit al llarg d’aquests 120 anys d’història, segons Cottet, rau en treballar intensament, però amb empatia, comptant amb el suport d’un equip que comparteix la mateixa filosofia de marca. “Hem aconseguit que els nostres clients se sentin com a casa seva, còmodes i que confiïn en els nostres professionals, que són els encarregats de cuidar de la seva salut visual i auditiva”, va subratllar Àlex Cottet. En aquest sentit, el vicepresident de la companyia va assegurar que l’essència del negoci familiar, que és la cura i l’atenció al client, s’ha mantingut amb el pas del temps, amb un servei personalitzat i de postvenda, la qual cosa marca la diferència envers altres empreses.

Una companyia multimarca

Amb vista a l’any 2023, Cottet té plans d’expansió amb noves obertures per a reforçar la seva presència en zones on encara no hi és. La recent participació en la Fira Silmo Paris 2023 ha ampliat la xarxa de distribuïdors, augmentant la visibilitat de Cottet a diversos països europeus.

A més, tot i que l’empresa continuarà potenciant l’àrea de salut visual i moda amb les tres línies d’ulleres dissenyades i fabricades per la companyia, Cottet Barcelona, Legacy 1840 i Urban, també treballarà en la promoció de la seva línia d’ulleres esportives, perquè tots els clients puguin gaudir de l’esport amb les millors garanties visuals.  Amb l’ús d’aquesta tecnologia, els centres Cottet ofereixen la graduació d’ulleres per fer ciclisme, esquí, natació, jugar a pàdel i fins a unes ulleres per fer submarinisme. “Tenim ulleres específiques, dissenyades per rebre impactes i no patir cap lesió, per exemple jugant al pàdel”, va remarcar Àlex Cottet.

Actualment, amb 37 centres arreu d’Espanya i una botiga a Andorra la Vella, Cottet continua sent una empresa multimarca compromesa amb la qualitat i la innovació.

Cottet celebra 10 anys al servei del país