Illa Carlemany va celebrar un 10è aniversari memorable

“10 anys de somni” és la manera amb la qual el centre comercial Illa Carlemany qualifica la seva trajectòria, després de consagrar-se com a referent del comerç al Principat d’Andorra. 

Fotos: Paula Cristina

Com era d’esperar, el desè aniversari de l’Illa Carlemany va estar a l’altura de la situació i no hi van faltar els obsequis, les sorpreses i els somriures, ingredients essencials per a celebrar una ocasió tan especial.

Durant més de dues setmanes del mes de juliol passat, els visitants de l’Illa Carlemany van tenir l’oportunitat de participar en el concurs 10 anys de somni, on centenars de persones van dipositar la seva butlleta amb la possibilitat de guanyar un viatge a Punta Cana. L’afortunada guanyadora va resultar ser una noia de Manresa.

L’acte de celebració va estar amenitzat amb el pintoresc humor de Queco Novell, periodista recordat per la seva actuació al programa Polònia, de TV3. Malgrat tot, la cirera del pastís va ser la cara de sorpresa de Soledad Moreno, quan va rebre un xec de 5.000 euros per poder fer realitat el seu somni de recuperar-se totalment d’un ictus.

Més de 300 persones van gravar el seu vídeo, explicant perquè mereixien guanyar la xifra atorgada per l’Illa Carlemany, però la fortuna va acompanyar a Soledad, que ara podrà costejar el seu tractament.