Alimentària Grup i Findus aposten per una cuina més creativa

El binomi gastronòmic conformat per Alimentària Grup i Findus va aplegar tota mena de professionals culinaris, en una trobada d’aproximació a la gamma de productes refrigerats i congelats per a l’hostaleria.

Directius d'Alimentària Grup
Foto: César De Pablos

Durant una jornada de cinc hores de durada, que va tenir lloc al Centre Esportiu dels Serradells, els experts d’Alimentària Grup i Findus van presentar les darreres novetats de la gamma professional de la firma espanyola de congelats, davant d’un públic especialitzat que va poder degustar, una a una, les diferents alternatives culinàries que Findus ofereix per al món de l’hostaleria.

Degustació Findus i Alimentària Grup
Foto: César De Pablos

Andreu Fernández, responsable de majoristes de Findus per a Catalunya, Aragó i Andorra, va acompanyar l’assessor culinari Diego Sáenz, que va amenitzar la trobada amb diferents propostes fetes in situ com ara el deliciós Fish’n Chips Gourmet, consistent en peces de 165 grams d’abadejo d’Alaska, amb un excel·lent sabor i un arrebossat agradable.

Amanida de Findus
Foto: César De Pablos

Tenint en compte que les tendències alimentàries estan canviant considerablement, donant pas al vegetarianisme i al veganisme, Findus proposa la línia Veggie Boom, que incorpora hamburgueses de kale i quinoa, cubs de carbassa, saltejat verd i quinoa blanca, quinoa vermella i bulgur. Aquesta selecció, que representa un estalvi de temps a l’hora de cuinar, també es perfila com una alternativa saludable per aquells xefs que vulguin innovar en la seva carta.

Presentació de Findus i Alimentària Grup
Foto: César De Pablos

Anna Pérez, directora d’Alimentària Grup, que va aprofitar la jornada per a presentar la nova imatge corporativa de l’empresa, va destacar la necessitat d’incorporar nous productes gastronòmics per als professionals culinaris del país, ja que, si bé Andorra gaudeix d’una oferta diversificada, Pérez considera que encara és necessari introduir un ventall d’opcions més àmplies, que siguin capaces de captivar el paladar del comensal més exigent.

Andreu Fernández de l'empresa Findus
Foto: César De Pablos