Andbus va inaugurar la seva nova base operativa

La companyia andorrana Andbus té una nova base operativa, situada al carrer Borda Nova, número 15, d’Andorra la Vella, molt a prop de l’Estació Nacional d’Autobusos, que es va inaugurar el 12 de març passat. Més de 200 persones van assistir a la inauguració i benedicció, a càrrec de l’arxiprest de les Valls d’Andorra, mossèn Ramon Sàrries, que va beneir les instal·lacions, modernes i funcionals, que seran la seu de la companyia, que engloba les empreses Novatel i Viatges Regina.

Foto: Nelly Dedea

Entre els assistents hi havia la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, entre d’altres personalitats. Daniel Vinseiro va prendre la paraula en representació dels cinc germans que van prendre la successió del pare, José Luis Vinseiro, fundador de Viatges Regina, que va morir fa poc. Va traçar la història de l’empresa i es va referir a l’empenta del seu pare per tirar endavant l’empresa.

Andbus
Foto: Nelly Dedea

L’acte es va convertir en un sentit homenatge al creador de la companyia i tothom va poder veure un vídeo on es traduïa en imatges la història i l’evolució de l’empresa. A la base operativa hi treballaran una quinzena de persones en els departaments de direcció, comptabilitat, reserves, comercial i tràfic. La flota d’autobusos d’Andbus està formada per 42 vehicles.

Gaudeix de totes les fotos d’aquesta inauguració al nostre Facebook.
Andbus consol major
Foto: Nelly Dedea