(+Fotos) ANDONA presenta el seu projecte de competició: ANDONA Racing

Maria Suárez, directora de Banca País d’Andbank, va donar el tret de sortida de la presentació de l’Andona Racing, l’equip de ciclistes del club que competirà en diverses curses dels Campionats de Catalunya i Espanya. A l’acte van assistir diverses autoritats com ara la ministra d’Esport, Sra. Mònica Bonell, el ministre de Turisme, Sr. Jordi Torres, consellers dels comuns de la Massana i Encamp, així com altres col·laboradors, familiars i amics.

La directora d’Andona, Xary Rodríguez, va començar amb un vídeo de presentació del projecte. Un vídeo que el va explicar com “un projecte audiovisual que neix de la unió entre dues professionals de la fotografia: la Nuria Codina de Lula Moon i la Cecilia Bellomo de Pics Fotografia. A més, compta amb la màgia dels reconeguts actors de doblatge Sergi Zamora i l’actriu María Luisa Solà, entre altres sorpreses”.

L’acte va continuar amb la presentació de les novetats per aquest 2024, entre les quals Xary ha comentat quin serà el full de ruta i l’estratègia de l’equip, el calendari de competicions i la nova equipació que duran les ciclistes a les competicions. També ha presentat les categories de l’equip: Júnior, Elit Sub 23, Màsters 30/40 i el de BTT.

Pel que fa al full de ruta de l’equip, el club hi destinarà esforços en la preparació física i tècnica de les ciclistes, a càrrec de Jan Missé i Jaume Mas, una avaluació nutricional, dirigida per Laia Santuré, un seguiment psicològic de la mà de l’Anna Verdaguer, i el suport logístic i l’assistència en cursa a càrrec de Cathy Labouyrie i Xary Rodríguez.

Quant al calendari per aquest 2024, l’equip té previst que les ciclistes participin en campionats d’Espanya de pista, en 4 copes d’Espanya i 8 copes catalanes.

L’objectiu d’aquest projecte que s’està desenvolupant des de fa un temps és fer un pas més endavant en el vessant competitiu, amb l’ajuda de més recursos per poder afrontar amb totes les garanties la participació en les competicions que s’han marcat en aquest primer any.

Maria Suárez va remarcar que “és un equip novell que en poc temps que porta competint, ja està donant resultats, creiem que serà un referent al país i que no només portarà èxits a l’equip, sinó que també arribarà a ser un referent fora de les nostres fronteres”, i va afegir que “per nosaltres és un honor poder compartir aquest projecte i donar-les tot el suport que sigui necessari”.

L’equip d’Andona Racing està format per les ciclistes:

CATEGORIA JÚNIOR:

ARES ROVIRA

CATEGORIA ELIT – sub-23:

ANNA ALBALAT

ANNUSKA ELVIRA

ELISABET BOIXADERAS

RAQUEL BALBOA

MARIA LLUELLES

LAIA SEBASTIÀ

LAIA GÓMEZ

ESTHER PIQUER

MIREN MIQUEL

SILVIA ZUÑIGA

MASTERS 30/40

KEREN POTASH

ASTRID ARMENGOL

SANDRA CALVO

NURIA GIMÉNEZ

ELISENDA VIVÉ

MARIA JESÚS MARTÍNEZ

BTT

VICTOIRE BRENEZ

SANDRA CALVO

Pel que fa a l’equip tècnic, està compost per:

DIRECCIÓ: XARY RODRÍGUEZ

ENTRENADOR: JAN MISSÉ

SUPORT TÈCNIC: JAUME MAS

LOGíSTICA & ADMINISTRACIÓ: CATHY LABOUYRIE

PSICOLOGIA: ANNA VERDAGUER

NUTRICIÓ: LAIA SANTURÉ

I amb el suport de la junta d’ANDONA club

Totes les fotos de l’esdeveniment aquí 

ANDONA presenta el seu projecte de competició: ANDONA Racing