(+Fotos) AnyósPark, el resort del tenis

El resort massanenc acull, per segon any consecutiu, el Creand Open Andorra de tenis femení. L’hotel és l’allotjament oficial de totes les jugadores del circuit WTA 125, així com dels entrenadors i staff. El club i la pista de tenis són aprofitats per les delegacions per dur-hi a terme els entrenaments, mentre que ahir el restaurant ToC va ser el protagonista gastronòmic de la gala oficial del torneig.

Fotos: Xavi Pujol

Còctel a AnyósPark per a commemorar el Creand Andorra Open

Un any més, AnyósPark va refermar la seva aposta pel tenis professional en acollir les jugadores i cossos tècnics que van visitar el Principat d’Andorra amb motiu del Creand Open Andorra, un torneig WTA 125 en què l’andorrana Vicky Jiménez va sortir a la pista com la nostra abanderada.

Còctel a AnyósPark per a commemorar el Creand Andorra Open

Si bé el torneig va arrencar el 27 de novembre passat, la gala oficial de la cita va tenir lloc l’endemà a AnyósPark, en un esdeveniment al qual van assistir unes cent persones entre jugadores, patrocinadors, membres de la Federació Andorrana de Tenis, autoritats i representants institucionals.

Còctel a AnyósPark per a commemorar el Creand Andorra Open

La vetllada va consistir en un còctel a peu dret en què els convidats es van delectar amb les propostes gastronòmiques del ToC Restaurant, d’AnyósPark, creades pel guardonat xef Paco Méndez.

Còctel a AnyósPark per a commemorar el Creand Andorra Open

Quant a l’àmbit esportiu, el torneig aplega una quarantena de tenistes de primer nivell que es disputen els respectius títols tant en singles com en dobles. En tan sols inaugurar el certamen, el Creand Open Andorra ja havia obsequiat els espectadors amb una gran sorpresa: l’eliminació en tres sets de l’espanyola i cap de sèrie Cristina Bucsa, que no va poder superar la suïssa Céline Naef.

Pel que fa a la Vicky Jiménez, l’andorrana disputarà el seu primer partit cap a les 17 hores d’avui dimecres 29 novembre, contra la danesa Clara Tauson, una de les clares favorites després de la caiguda de Bucsa.

La gran final tindrà lloc el 3 de desembre al Pavelló Poliesportiu d’Andorra la Vella.

Gaudeix de moltes més fotos aquí

AnyósPark, el resort del tenis