CCA incorpora a la seva oferta marques de moda de El Corte Inglés

Centre Comercial Andorrà (CCA) ha obert en els darrers dies tres nous espais de moda i accessoris a la 1a planta per tal de millorar la seva oferta comercial de la mà d’El Corte Inglés, el grup espanyol de grans magatzems. Aquests nous espais acullen cinc marques pròpies de moda de l’empresa espanyola; per home Studio Classics, vestits i camises de Dustin i de Easy Wear; Brotes per moda infantil i Jo & Mr. Joe per accessoris de moda per una dona contemporània.

Studio Classics és una marca dirigida especialment a un home jove que segueix les últimes tendències i que aposta per “looks smart casual”, tenint cura dels detalls i valorant la qualitat dels teixits.

Aquest espai es complementa amb un corner sastreria amb vestits i camises de Dustin, una altra de les marques de moda d’El Corte Inglés, que presenta models que destaquen pel seu comfort, la qualitat i l’estil dels seus dissenys. També hi haurà vestits i camises d’Easywear amb siluetes enfocades a un públic més jove.

Brotes és una marca de moda infantil de denim urbà per a nens i nenes de 4 a 16 anys, que s’inspira en les últimes tendències i es caracteritza per tenir una gran relació qualitat-preu.

Noves marques del CCA
Foto: CCA

Jo & Mr.Joe, és una marca d’accessoris amb una visió renovada, alegre, eclèctica i un punt divertida on dominen els estampats de colors. Està orientada a una dona amb esperit jove i alegre que segueix la moda i que busca el més original de cada temporada.

Amb aquestes noves obertures, el grup CCA continua amb el pla de millora de la seva oferta comercial, orientada a un client més exigent i oferint cada dia una millor experiència de compra.

El grup CCA compta amb més de 400 empleats al Principat, i està immers en un procés de creixement i ampliació de la seva oferta comercial tant en el negoci de distribució d’alimentació com el de moda, esports i oci en el qual està establint aliances amb les principals marques i operadors estrangers.

El Corte Inglés

El Grup El Corte Inglés és la cadena de grans magatzems més gran d’Europa i un referent comercial a Espanya. La seva estratègia de diversificació i el seu esforç per adaptar-se a les noves necessitats i demandes dels clients l’han portat a crear diferents formats comercials.

El Corte Inglés apuntala la seva relació amb el client en cinc principis bàsics: qualitat, assortiment, especialització, servei i garantia. Tot això en un marc d’innovació i adeqüació continua a les noves necessitats de la societat.

En els darrers anys la companyia ha impulsat la seva expansió en mercats internacionals a través d’acords estratègics per vendre marques pròpies de moda i alimentació en altres països d’Europa, Amèrica Llatina i Àsia, ara Andorra s’incorpora a aquest projecte internacional.