Commencal va celebrar un inoblidable 20è aniversari

En un món tan globalitzat i amb una tessitura empresarial tan complicada, subsistir durant vint anys i, a més a més, triomfar a nivell internacional; només està reservat per a grans empreses i per a grans empresaris. Commencal és una d’aquestes empreses, ja que va iniciar la seva activitat a la indústria del ciclisme, l’any 2000, quan les MTB encara no existien, i any rere any va anar sumant esforços per a convertir-se en un referent mundial de l’especialitat.

aniversari CommencalPer a commemorar aquesta efemèride, la firma andorrana va oferir als seus empleats un sopar de Nadal molt diferent, ja que cadascun d’ells podia convidar les seves amistats a una espectacular festa, al Commencal Spot, on no va faltar la bona música, així com les propostes gastronòmiques del Cafè-Restaurant i, com no podia ser d’una altra manera, barra lliure de begudes.

Convidats a l'aniversari CommencalL’únic requisit que s’havia de complir va ser vestir una indumentària de la dècada dels 90, una manera molt divertida de retre homenatge a l’aniversari de la marca. Tothom va complir amb aquesta premissa i la festa va resultar molt divertida i acolorida , transformant l’establiment en un gairebé un estudi de cinema professional. La festa es va allargar fins ben entrada la matinada.

Convidats a l'aniversari CommencalCommencal Spot està situat, a la sortida de La Massana cap a Arinsal, a escassos metres de la pista de la Copa del Món de DH de Vallnord i permet als seus visitants provar l’última gamma de bicicletes, els nous esquís i bastons CLASH o els nombrosos articles de la seva col·lecció tèxtil. Es tracta d’un local agradable, on prendre un reconfortant cafè, visionar els vídeos de COMMENCAL TV, prendre una cervesa o unes tapes amb els amics, en un magnífic ambient.

aniversari CommencalPerò, si el desitgeu, també disposen d’una carta amb productes de qualitat, amb plats senzills, fets a casa, però amb reminiscències multiculturals i a un preu molt ajustat. També podeu degustar una estupenda raclette, cuscús, galta estofada, hamburgueses, Poke Bowl, pizzes, tapes o postres casolans. Tot un món de fantasia, on els bons moments i la diversió venen rodats!

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

asf 2021