(+Fotos) Crowe Andorra celebra l’èxit i l’esperit d’equip

Crowe Andorra, despatx d’assessorament i consultoria, va celebrar la seva anhelada festa anual de Sant Joan per cinquena ocasió. L’ambient festiu i l’esperit d’equip van envair el Tabola Club, a La Massana, on més de 40 empleats es van donar cita per gaudir d’una nit de diversió i molta energia.

Fotos: César De Pablos

Festa de Crowe Andorra amb motiu de Coachella

La revetlla de Sant Joan és un esdeveniment altament esperat pels empleats de Crowe Andorra, ja que els dona l’oportunitat de relaxar-se i gaudir d’un moment de complicitat entre companys de treball. Seguint la tendència de renovar la temàtica any rere any, aquest 2023 la festa es va inspirar en el llegendari festival de Coachella.

Festa de Crowe Andorra amb motiu de Coachella

Expliquen la Vanessa i la Priscil·la, parts vitals de l’organització de la trobada, que la festa d’empleats de Crowe Andorra és molt més que una simple celebració. Representa l’esperit d’equip, la dedicació i la passió compartida pels professionals d’aquesta empresa. És per aquest motiu que, a banda de passar-s’ho d’allò més bé amb tots els membres de l’equip, van voler sorprendre tothom amb el sorteig de quatre premis exclusius, entre els quals hi havia un viatge tot pagat per a dues persones a l’encantadora ciutat de Marràqueix. Com és lògic, aquest premi especial va generar una emoció palpable entre els assistents, però molt especialment en l’afortunada guanyadora.

Durant la celebració, Crowe Andorra va premiar l’outfit més creatiu i al·lusiu al festival de Coachella

Festa de Crowe Andorra amb motiu de Coachella

A més a més, es va premiar la disfressa més creativa i al·lusiva a Coachella, mentre que els artistes de Zulandir Produccions van captivar els espectadors amb la posada en escena de ‘1001 Fire Nights Show’, un espectacle en que les llums i el foc van ser els protagonistes.

Festa de Crowe Andorra amb motiu de Coachella
Sobre Crowe Andorra

Crowe Andorra és una empresa que compta amb més de 45 empleats repartits en quatre departaments clau: Auditoria, Consultoria i Assessorament Comptable i Financer, Assessorament Fiscal i Tributari, i Assessorament Legal. La companyia forma part de Crowe Global, una de les empreses de referència a nivell internacional amb presència en més de 130 països i amb més de 33.000 professionals.

Festa de Crowe Andorra amb motiu de Coachella

Des de la seva fundació, Crowe Andorra s’ha convertit en el despatx de referència a Andorra, oferint una àmplia gamma de serveis amb projecció internacional per satisfer les necessitats de persones i entitats que desitgen expandir els seus negocis més enllà de les fronteres del Principat. A més, Crowe Andorra també acull aquells empresaris que, vivint a l’estranger, decideixen establir-se al país.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Crowe Andorra celebra l'èxit i l'esperit d'equip