Dior va oferir els millors tips de bellesa a les clientes de Gala Perfumeries

Aquesta setmana, Tony Segura, maquillador oficial de la prestigiosa marca Dior, va oferir els millors tips de bellesa i maquillatge a Gala Perfumeries, de l’edifici La Rotonda, d’Andorra la Vella.

Dos noies amb Tony Segura de Dior
Foto: Nelly Dedea

Les clientes andorranes van ser partícips d’una sessió molt íntima i exclusiva amb el Tony, expert que va mostrar uns quants secrets de bellesa i cosmetologia, que només es poden aprendre amb les tècniques i el producte de Dior.

Rímel Dior
Foto: Nelly Dedea

El Tony, metòdic i didàctic com acostuma a ser, va delectar a les afortunades clientes de Gala Perfumeries amb productes exclusius de les línies més famoses de Dior: Capture Youth, Diorskin Forever, Lip Glow i J’adore. I, a banda de provar l’àmplia gamma de cosmètics, les clientes van aprendre trucs per tenir cura de la pell, per l’aplicació del rímel, el delineat dels llavis i els ulls, així com l’aplicació de sèrum i hidratants antienvelliment.

Coneix més a fon alguns dels productes:

Dior Addict Lip Tattoo: Aquest tint de llavis és un dels productes estrelles de Dior, perquè té una llarga duració (fins a 10 hores) i ofereix un confort sense competència. Dior Addict Lip Tattoo revoluciona el mercat gràcies a la seva capacitat d’impregnar els llavis sense transferir el color a una altra superfície. Pots besar amb tota la confiança!

Dior Tattoo Lip
Foto: Nelly Dedea

Dior Lip Glow: És el bàlsam més exitós de Dior, perquè es ven un Dior Lip Glow cada minut arreu del món. Aquest producte realça i embelleix el color natural dels llavis de forma duradora. Dior Lip Glow es va convertir en un aliat molt important pels maquilladors més destacats, especialment perquè en l’actualitat hi ha disponibles tres versions diferents amb tons frescs i atractius: original (pink, coral, lilac, berry, raspberry i ultra-pink), matte glow (matte pink i matte raspberry) i holo glow (holo purple i holo pink).

Lip Glow
Foto: Nelly Dedea

Capture Youth: És un tractament antioxidant molt complet capaç de conservar la joventut i retardar els signes de l’envelliment. La línia Capture Youth té a l’abast de les dones cinc sèrums diferents per cada necessitat específica de la pell: reafirmar, realçar els tons mate, il·luminar, calmar i re densificar. Un dels sèrums més destacats d’aquesta col·lecció és el Capture Youth Redness Soother, amb efecte calmant, que a més produeix una disminució important de l’enrogiment de la pell. I per a maximitzar els efectes de qualsevol d’aquests productes, la crema Capture Youth Age-Delay Advanced Creme és l’opció més adient, perquè conté lliri antioxidant i una xarxa vegetal.

Tony Segura amb Capture Youth
Foto: Nelly Dedea

Diorskin Forever Undercover: Aquest és un corrector de llarga durada i ofereix un camuflatge instantani resistent a l’aigua. Diorskin Forever Undercover té una concentració de color un 25% major que el maquillatge fluid Forever, i neutralitza les imperfeccions com ara les ulleres i la vermellor.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Foto: Nelly Dedea