El despatx d’arquitectura HEKKIO dona la benvinguda a una nova etapa

El passat 14 de setembre, al núm. 8 del carrer Prat de la Creu, HEKKIO va inaugurar de manera oficial les seves oficines, un canvi que respon a un projecte natural de creixement i evolució impulsat per la interiorista arquitectònica Carmen Planas i per l’arquitecte Víctor Blasi.

Fotos: César De Pablos
Hekkio Arquitectura
La inauguració de les noves oficines de HEKKIO va comptar amb la presència de diferents personalitats del sectors de l’arquitectura, l’interiorisme, la construcció i l’enginyeria

Enmig d’una alta expectació i amb la presència de desenes de convidats, el despatx d’arquitectura HEKKIO va inaugurar les seves oficines al centre d’Andorra la Vella. Aquesta fita, que representa un esglaó més en la carrera i en la relació professional dels arquitectes Víctor Blasi i Carmen Planas, busca refermar el seu compromís amb la creativitat, la innovació, la passió, la modernitat i la sostenibilitat com a una nova manera d’entendre l’arquitectura i l’interiorisme.

Víctor Blasi i Carmen Planas
Víctor Blasi i Carmen Planas, directors de HEKKIO

L’acte, que va comptar amb la presència de diferents personalitats dels sectors de la construcció, l’enginyeria, l’arquitectura, l’interiorisme i altres serveis industrials, si bé va servir per a donar a conèixer aquest nou espai situat a la capital, també va permetre als amfitrions estrènyer lligams amb els professionals amb els quals han compartit tota mena de projectes, com ara la reforma de la zona d’aigües de l’Andorra Park Hotel, l’hotel i la piscina panoràmica de Caldea, la plaça d’Andorra Telecom, entre molts altres.

Detall de la inauguració de les noves oficines de HEKKIO
Familiars i amics dels arquitectes també van acudir a conèixer les noves oficines de HEKKIO
L’origen de HEKKIO

Carmen Planas i Víctor Blasi són dos arquitectes que es coneixen prou bé. Més de 20 anys de col·laboració i projectes en comú, han forjat un vincle professional que va prendre forma de tàndem l’any 2017, quan tots dos van atansar les seves visions en compartir espai de treball. Dos anys més tard, es van associar per crear SBÓS & BLASI, un despatx d’arquitectura i interiorisme que, l’any 2020, un any transformador i desafiador per a Andorra i el món, acabaria donant pas a HEKKIO, un projecte que Planas afronta com a directora creativa i que Blasi encara com a director executiu.

Gaudeix de moltes més fotos d’aquest esdeveniment aquí:

El despatx d’arquitectura HEKKIO dona la benvinguda a una nova etapa