(+Fotos i vídeo) Espectacular Nit de Jazz a l’Andorra Sax Fest 2023

Ahir, 4 d’abril, va tenir lloc la ‘Nit de Jazz’ de l’Andorra Sax Fest al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, la tercera actuació d’aquest festival musical. En aquesta ocasió, els músics que van compartir escenari van ser Jordi Barceló, al piano; Baptiste Herbin, al saxòfon; David Pastor, a la trompeta; Pere Loewe, al contrabaix, i Xavi Hinojosa, a la bateria.

Fotos/Video: Noelia Farias · Edició: Elena Melgarejo

El públic va gaudir d’una nit plena de jazz de la mà d’aquests cinc músics talentosos que van oferir un repertori excepcional a una ‘Nit de Jazz’ que va ser la tercera actuació programada pel festival, que va començar dies abans amb les presentacions de Giorgi Dzhishkariani, guanyador de la competició en solitari de l’Andorra Sax Fest 2022, i Dmitry Pinchuk, guanyador de la competició juvenil.

Andorra sax fest 2023L’Andorra Sax Fest continuarà aquest dimecres 6 d’abril amb l’espectacle  de Quatuor Morphing, també al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, en un recital organitzat amb el suport de l’Ambaixada Francesa a Andorra.

Andorra sax fest 2023Aquesta és una oportunitat única per als amants de la música per a gaudir d’un festival de saxòfon que arriba al seu 10è aniversari i que, com no potser d’una altra manera, compta amb una gran quantitat de músics i artistes convidats d’alt nivell.

Gaudeix de les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Nit de Jazz a l'Andorra Sax Fest 2023