(+Fotos) Experiències inoblidables a les ‘Pool Parties’ d’AnyósPark

Aquest estiu, els residents i visitants d’Andorra han tingut l’oportunitat de gaudir al màxim de la música electrònica i una dosi ben alta de diversió gràcies a les animades ‘Pool Parties’ d’AnyósPark. Aquest esdeveniment, un must per a les ànimes més festeres, ha reunit artistes de renom en un format molt electritzant.

Fotos: César De Pablos

Pool party a AnyósPark

El 14 de juliol, la festa d’obertura ‘Made in Andorra’ va marcar el tret de sortida d’una sèrie de celebracions que van captivar els sentits del públic present. El conegut DJ i resident al Principat, Brian Cross, va liderar un increïble cartell d’artistes que inclouen els talentosos Romy Low, Robznow, Joyse, HAJJ i el carismàtic John Holt. Amb un escenari vibrant i un ambient eufòric, la festa d’obertura va preparar el terreny per a un estiu festiu i carregat de la millor música electrònica.

Pool party a AnyósPark

A les ‘Pool Parties’ d’AnyósPark, els espectadors han pogut gaudir d’un servei complet amb una carta de còctels i una extensa selecció de plats gourmet

Pool party a AnyósPark

Tan sols una setmana més tard, la màgia d’una moguda vintage va arribar a la pista de ball amb la festa ‘Retro Andorra’. David Oleart i John Holt van portar de tornada aquells èxits que ens van fer ballar en el passat, creant una atmosfera d’eufòria que va fer moure tothom que hi va ser present.

Pool party a AnyósPark

El punt àlgid de les festes tindrà lloc el pròxim 28 de juliol, amb la festa temàtica ‘From Tomorrowland’. La participació estel·lar del DJ Yves V, conegut per les seves actuacions a l’èpic festival de Tomorrowland, serà el plat fort d’aquesta jornada. Els assistents tindran l’oportunitat única de viure una experiència musical completa, al ritme dels èxits del productor belga, que compartirà compartir cartellera amb Brian Cross, Joyse i John Holt.

Pool party a AnyósPark

I, per posar el punt final a aquesta sèrie de festes inoblidables, el 4 d’agost se celebrarà la ‘Closing Party’. Cristian Varela i John Holt seran els encarregats de punxar i animar un espectacle únic, tancant així amb fermall d’or un estiu de música, alegria i diversió.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Experiències inoblidables a les 'Pool Parties' d'AnyósPark