Hotel Unike Àrtic, un oasi al mig de la ciutat

Un jardí, una piscina, un bar i una barbacoa… tot això al bell mig d’Andorra la Vella, en un entorn relaxat i de qualitat. L’hotel Àrtic ha reobert les seves portes per oferir un indret ideal.

Hotel Unike Àrtic a Andorra la VellaEn ple casc antic de la capital del Principat, l’hotel Unike Àrtic proposa un marc ideal per passar una bona estona. L’antic i emblemàtic Hotel Serola reviu ara amb un nou estil per permetre tant als turistes com als ciutadans del país gaudir de la natura al mig de la ciutat. S’ha actualitzat l’espai exterior, amb terrassa, gespa artificial i la piscina renovada, tot dintre d’un estil modern, en un entorn tranquil i relaxat, on la bona música sense estridències hi és sempre present.

Festa d'obertura de l'Hotel Unike ÀrtikA banda de poder banyar-se a la piscina, a l’hotel Unike Àrtic es pot gaudir d’un servei de bar, un quiosc de gelats i un restaurant amb barbacoa, on proposen un menú diari amb 10 entrants i 10 plats principals per triar, a més de les postres, per un preu de 15 euros. L’entrada a la piscina val 6 euros per als adults i 4 per als nens de 3 a 12 anys. També tenen un ampli pàrquing a disposició dels clients.

Jardí de l'Hotel Unike Àrtic