Les Inner Wheel celebren la seva assemblea

L’associació de les Inner Wheel Club d’Andorra van celebrar la seva 8ena trobada en l’assemblea del districte 70. La cònsol major d’Andorra la Vella va rebre l’associació andorrana i els seus convidats.

Dones Inner Wheel Andorra
Foto: Nelly Dedea

Les membres de l’Inner Wheel Club d’Andorra, la versió femenina del Rotary Club, van celebrar la seva 8ª trobada en l’assemblea del ditricte 70. En total es van acollir 120 persones, 80 dones i 40 homes, que van compartir tot un cap de setmana ple d’activitats. El primer dia, el divendres, es va celebrar un sopar de germanor, amb un ambient distès i molt agradable. L’endemà, el dissabte, va tenir lloc una sessió de treball, al voltant de la dona i l’infant, amb diverses intervencions interessants.

assemblea inner wheel
Foto: Nelly Dedea

La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, va honorar les Inner Wheel amb la seva presència, i els va presentar la seva ciutat amb tres vídeos per mostrar l’evolució i els canvis que han millorat la parròquia. Els homes, van aprofitar per anar d’excursió per descobrir l’església de Santa Coloma, el seu nucli antic i després van anar a visitar el poble d’Os de Civís.

assemblea inner wheel andorra
Foto: Nelly Dedea

Inner Wheel Andorra és un club que té com a valors essencials la solidaritat, l’amistat, l’harmonia internacional i una gran vocació de servei. El club va néixer fa 35 anys, amb 19 membres, i ara ja compta amb 35 dones associades.