Joan Massana fa la seva “denúncia” a la galeria Art al Set

L’artista lleidatà va presentar, el passat dijous, dia 5 de desembre, l’exposició “Denuncio”, a la galeria Art al Set, d’Escaldes-Engordany.

Fotos: Pablo Ledesma

Exposición de Joan Massana a l'Art Al SetMalgrat que durant molt bona part de la seva vida ha estat vinculat a les formes, les textures i els colors –gràcies a la seva feina de dissenyador gràfic, industrial i projectista–, no ha estat fins ara que el Joan Massana ha presentat la seva primera col·lecció d’obres, sota el títol “Denuncio”, amb el qual posa l’accent en una problemàtica vigent: la vulneració dels drets humans.

Detall d'una escultura de Joan MassanaLes peces creades per Massana, en la seva majoria fetes amb la tècnica de l’acoblament, busquen plasmar la repressió en tots els seus àmbits; des de la segregació i la tortura, fins a la pena de mort. L’artista de 61 anys va utilitzar, essencialment, la pedra, la fusta i el ferro com a materials per a la confecció de les diferents obres.

“Denuncio”, de Joan Massana, es podrà apreciar fins al 14 de desembre a la galeria Art al Set, ubicada a l’avinguda Carlemany, núm. 95, d’Escaldes-Engordany, de dilluns a divendres, de 10.30 a 13.30 hores, i dissabte, de 17 a 20 hores.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.