GSI Seguretat aposta per un entorn financer i de retail més segur

La 1a Jornada de Seguretat en Retail i Banca, celebrada a l’Art Hotel, és una aposta ferma de GSI Seguretat per a crear entorns empresarials cada vegada més segurs. Amb el suport de diferents experts del sector, la jornada també va servir per a avaluar el marc legal i normatiu del país.

Fotos: Dona Secret

Equip de GSI SeguretatPer a Cèsar Gomes, cap d’unitat de GSI Seguretat, la realització de la 1a Jornada de Seguretat en Retail i Banca era una necessitat que el país demanava cobrir, ja que, si bé el sistema bancari i financer està força desenvolupat, hi ha millores que es poden aplicar pel que fa a la seguretat, tant de les agències bancàries com dels seus sistemes i softwares.

Presentació d'Eduard Zamora a GSI SeguretatEl primer cicle de ponències, justament, es va enfocar en el sector bancari, amb l’Eduard Zamora, consultor i president d’ADSI i de Security Forum, com a primer ponent. Sergi Fluchà, sotsoficial de la Unitat de Prevenció dels Bombers d’Andorra; Lluis Duró Gaset, enginyer industrial i màster en prevenció de riscos laborals, i José Vicente García, director de GECOMSE, van ser els altres experts que van participar en la taula rodona.

Jornada de GSI SeguretatMalgrat la importància de prendre mesures de seguretat en el sector bancari, resulta igualment necessari fer-ho en el sector del retail, no només per a protegir i assegurar el benestar dels clients, sinó també perquè les empreses gaudeixin de totes les eines necessàries per a mitigar les pèrdues causades pels furts, robatoris i altres perjudicis. En aquest sentit, els experts que van compartir la seva visió van ser Manuel Garruta, assessor de seguretat i pèrdua desconeguda del Grup Pyrénées; Mariano de Leonardo, CEO de Kosmos Group; Mario Carulla, representant de Sidep RFID, i Sergi Fluchà, una altra vegada.

Públic a la 1a jornada de GSI SeguretatDurant la jornada, moderada pel Quim Barceló, una vintena de proveïdors van presentar els diferents dispositius i tecnologies aplicables en matèria de seguretat, com ara càmeres de vigilància, detectors de bitllets falsos, portes blindades, panys electrònics i detectors de moviment i fum, entre altres.

Tal com va informar Cèsar Gomes, la 1a Jornada de Seguretat en Retail i Banca és només el primer pas d’una sèrie d’activitats que, tant GSI Seguretat i el Grup Pyrénées, portaran a terme al nostre país, a partir d’ara.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.