Julio Vaquero va presentar “Entre el llambreig i la penombra” a l’Artalroc

Amb la presència de desenes de convidats, entre els quals hi van destacar amics de l’artista, personalitats de l’escena cultural, així com representants del Govern d’Andorra, com ara la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva; Julio Vaquero va inaugurar l’exposició “Entre el llambreig i la penombra”, a la sala Artalroc, d’Escaldes-Engordany.

Fotos: Paula Cristina

Julio Vaquero a Artalroc amb Sílvia Riva i Christina De VreezeLa mostra, consistent en 25 obres diferents i provinents de diverses fundacions i col·leccions privades, fa un recull de la trajectòria de Vaquero. Sota el comissariat de Christina de Vreeze, tant les pintures com les escultures, aconsegueixen captivar l’espectador andorrà i narrar part de l’evolució de l’artista, que aquesta vegada ens va presentar una varietat de tonalitats tènues i dramàtiques.

Julio Vaquero a la sala ArtalrocExperimentador i curiós, l’esperit de Vaquero és palpable en cadascuna de les peces presentades a l’exposició, ja que inclou els dibuixos en negre que van marcar l’inici de la seva trajectòria. La sèrie de pintures “Museu robat”, les escultures-mobles amb les quals va causar tant impacte, i les darreres pintures de flors i formes vegetals, completen l’entrega “Entre el llambreig i la penombra”, que es podrà visitar i apreciar fins al 12 de gener de l’any vinent.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

Pintures de Julio Vaquero a Artalroc