(+Fotos) La 61a Temporada de Teatre continua amb ‘Límits’

Impulsada per l’Escena Nacional d’Andorra (ENA) en col·laboració amb l’Orquestra Nacional de Cambra d’Andorra (ONCA), la representació teatral ‘Límits’ va captivar l’audiència que va acudir a l’auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià.

Fotos: Paula Cristina

Obra de Teatre Límits de la Temporada de TeatreLa JOCAND va obrir el teló de la present Temporada de Teatre que impulsen el Comú d’Andorra la Vella i el Comú de Sant Julià de Lòria, el passat 2 d’octubre, amb la representació ‘Troianes’, mentre que ‘Tocar Mare’, obra de la Marta Barceló Femenias, dirigida per Jordi Casanovas, va triomfar al Teatre Comunal de la capital. Totes dues van servir de preàmbul per a l’obra dirigida per Guillem Gefaell.

Obra de Teatre Límits de la Temporada de Teatre‘Límits’ és el nom d’aquesta peça amb la qual, el passat 5 de novembre, els espectadors de l’auditori Claror es van poder qüestionar els seus propis límits i la forma en què aquests els afecten com a individus i com a éssers socials, un factor que termina condicionant la pròpia espècie humana. La base argumental de la representació va ser fruit d’un treball documental aixecat per l’equip de producció, que va entrevistar personatges associats a diferents àmbits com ara l’esport, la cultura, la salut, la identitat sexual, entre altres.

Obra de Teatre Límits de la Temporada de TeatreCom a punt a destacar, ‘Límits’ va comptar amb un elenc 100% andorrà, conformat pels actors Clàudia Riera, Emma Riba, Jéssica Casal i Oriol Guillem. L’Alfons Casal i l’Hèctor Mas hi van participar de manera activa en la producció audiovisual, mentre que la Fundació ONCA, la Jove Companyia Nacional d’Andorra, Jo Dansa, el DJ Richy i la violinista Anna Galba també hi van col·laborar.

Obra de Teatre Límits de la Temporada de Teatre‘Buffalo Bill a Barcelona’, el muntatge interpretat per Ramon Madaula i la periodista Raquel Sans, serà la representació que donarà continuïtat a la 61a Temporada de Teatre, el pròxim 11 de novembre, a les 21 hores, al Teatre Comunal d’Andorra la Vella.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí

La 61a Temporada de Teatre continua amb ‘Límits’