(+Fotos) La plaça Major esdevé l’escenari del Mercat Artesanal d’Ordino

Artesania, gastronomia i productes de proximitat van ser els protagonistes de la setena edició del Mercat Artesanal d’Ordino, que enguany va tenir lloc del 12 al 14 d’agost, a la plaça Major de la parròquia.

Fotos: Comú d’Ordino

Mercat Artesanal d’Ordino

Consolidada com a una de les cites més esperades de l’estiu per als ordinencs, el Mercat Artesanal d’Ordino va tornar a omplir-se amb la visita de centenars de persones, no només de la parròquia, com era d’esperar, sinó també d’altres racons del Principat i, fins i tot, de turistes que van aprofitar el pont de L’Assumpció per a gaudir de totes les amenitats que Andorra els ofereix.

Mercat Artesanal d’Ordino

Així, doncs, de dissabte a dilluns, del 12 al 14 d’agost, la plaça Major d’Ordino va acollir una quinzena de paradetes amb productors locals o de proximitat, que van marxar amb un bon regust de boca després de veure una assistència tan multitudinària en una cita que es referma any rere any.

Mercat Artesanal d’Ordino

Des de formatges fins a melmelades i conserves, passant pels articles de cosmètica natural, tèxtils i bijuteria, cada visitant hi va poder trobar un producte interessant per a gaudir o per a obsequiar. Tot plegat, en clau de sostenibilitat.

Mercat Artesanal d’Ordino

Afortunadament, el Mercat Artesanal d’Ordino va estar marcat pel sol radiant que va animar a més d’una persona a aprofitar el bon temps a les diferents terrasses i establiments gastronòmics del centre de la parròquia.