‘Les chatouilles ou la danse de la colère’, al Teatre Comunal

Amb la col·laboració de l’Ambaixada de França a Andorra i del Comú d’Andorra la Vella, l’obra d’Andréa Bescond i Éric Métayer va captivar el públic local en el marc de la 60a Temporada de Teatre d’Andorra la Vella.

Fotos: Comú d’Andorra la Vella/Tony Lara

‘Les chatouilles ou la danse de la colère’ al Teatre ComunalProtagonitzada per Déborah Moreau, ‘Les chatouilles ou la danse de la colère’ porta a l’escenari la història d’Odette, una nena de 8 anys, apassionada de la dansa, que va ser víctima de violència sexual per un amic de la família. En la recerca de respostes i de comprensió de la seva pròpia identitat, l’Odette va descobrint el seu cos en un procés lent de reconstrucció a través del ball.

Estrenada el 2014 al Théâtre du Chêne Noir, a Avignon, aquesta representació teatral ha estat guardonada amb diferents reconeixements, entre ells el premi Jove talent teatral de la SACD, el premi a la interpretació femenina del Festival d’Avinyó Off 2014, entre altres. El 2018, la peça teatral va ser adaptada al cinema, amb Andréa Bescond i Éric Métayer al capdavant, i va ser premiada a la 44a cerimònia dels Cèsar, celebrada el 2019. Aleshores, Bescond i Métayer van recollir el premi a Millor Adaptació, mentre que Karin Viard va rebre el premi a Millor Actriu Secundària.

‘Les chatouilles ou la danse de la colère’ al Teatre Comunal

Pel seu missatge i posada en escena, ‘Les chatouilles ou la danse de la colère’ ha arribat al llegendari Théâtre du Châtelet i la sala Pleyel, tots dos escenaris parisencs, i també al Teatre Comunal d’Andorra la Vella, on els espectadors van ser testimonis d’una obra que aborda un tema cru, malauradament freqüent i que encara continua essent tabú.