L’espai expositiu de Casa Rull acull ‘Beeart’

Des d’aquest dijous i fins al proper 30 de juny l’espai expositiu de l’entrada del Museu Casa Rull acull una nova mostra: ‘Beeart’.

Fotos: Noelia Farias

La nova proposta permet posar en valor dos dels projectes que s’impulsen des de l’Àrea de Museus i Monuments del Ministeri de Cultura perquè els productors locals puguin donar a conèixer els productes de proximitat i a més també explicar la història de l’Andorra rural i com ha evolucionat amb el pas del temps. A més, l’espai també permet continuar donar a conèixer la tasca i feina que desenvolupen els joves artistes del país.

D’aquesta manera, l’exposició que s’ha inaugurat uneix l’esforç i la feina de l’artista i escultor, Nik Pietrocola, de l’apicultor de l’empresa Autèntic, Mathieu Garaud, i de les abelles. Així, Pietrocola és l’encarregat de realitzar les escultures amb filferro galvanitzat i un cop finalitzada i amb l’ajuda a Garaud es revesteixen amb làmines de cera part de l’escultura per després introduir-les al rusc. Un cop a dins, les abelles s’apropien de la figura i li acaben de donar la seva forma pròpia amb la cera que produeixen. “Prendre consciència de la naturalesa i de la importància de la cura del medi ambient”, ha ressaltat Pietrocola.

L’horari d’obertura de l’espai és de dimarts a dissabte de les 10 a les 14 h i de les 15 a les 18 h i diumenge de 10 a 14 h.

democrates andorra