L’escola Kids celebra amb molta emoció els seus 20 anys més especials

A l’aparcament del Parc Central, pares, alumnes, així com tota la comunitat educativa de l’escola Kids (Kids International Preschool), es van reunir per celebrar plegats el 20è aniversari d’aquest prestigiós centre educatiu.

Fotos: Paula Cristina

Aniversari Escola Kids Andorra

Han passat 20 anys des de la creació de l’Escola Kids i, des de llavors, el projecte educatiu no ha parat de créixer, convertint-se en un referent en el món de l’educació infantil. L’estimulació primerenca, la música, el plurilingüisme, així com l’educació en valors van ser els pilars centrals d’aquest repte pedagògic que va néixer l’octubre del 2001 quan la seva fundadora, Clara Pintat, va decidir crear una escola que tenia com a missió construir una comunitat d’aprenentatge amb l’objectiu de desenvolupar i reforçar totes les grans capacitats dels infants al néixer, en un entorn favorable, segur i estimulant.

Aniversari Escola Kids Andorra

Des de l’inici va tenir la sort de poder comptar amb dos grans pilars, la Neus Juliench, educadora infantil; i Antonia Sanchez, cuinera. Ràpidament, es van saber guanyar la confiança i l’estima d’aquelles primeres famílies que veien com un equip compromès feia créixer els seus fills amb seguretat, autoestima, ganes d’aprendre coses noves i, sobretot, amb molta afectivitat.

Aniversari Escola Kids Andorra

Amb els anys, l’escola ha anat evolucionant fins a oferir tot el cicle complert d’educació infantil dels 0 als 5 anys, amb l’International Preschool Currículum com a base pedagògica, i la robòtica com activitat de pensament computacional, gràcies a l’acord amb Lego Robotics.

Aniversari Escola Kids Andorra

Desenes de famílies van acudir a l’acte de celebració per compartir amb tot l’equip, vivències i records. L’escola Kids va dissenyar tot un seguit d’activitats i tallers recreatius i interactius perquè els més petits poguessin gaudir d’una jornada divertida i alhora formativa. Hi va haver des de tallers de sorra i plastilina, pinta cares, taller de cuina i, fins i tot, també van tenir l’oportunitat de crear les seves pròpies polseres i collars, així com un simulador de snowboard entre altres. Es va organitzar un sorteig amb grans premis, gràcies a la generositat d’empreses com ara Naturland, Caldea, Carlin, Palau de Gel, Sicania, Viladomat, Fruites Molina, City Xerpa i Kids&Us.

Aniversari Escola Kids Andorra

En el seu parlament, Clara Pintat va dedicar unes paraules d’agraïment a totes les persones que han fet possible el que és avui en dia l’escola Kids, un somni que, explicava, va sorgir d’un primer contacte amb el sistema educatiu preescolar estatunidenc, quan anava a visitar la seva germana a Wesport.  “És un dia molt emotiu i molt important, sense vosaltres, famílies i equip educatiu, res hauria estat possible”, va expressar amb emoció Pintat, qui va fer èmfasi en el fet que “la Kids és única, guanyar-se la confiança dels pares que ens confien el que tenen de més preuat no és una tasca fàcil, però l’hem sabut fer”.

Aniversari Escola Kids Andorra

També en clau d’agraïment, van pujar a l’escenari pares i exalumnes de diferents promocions de l’escola, que van dedicar paraules molt emotives a l’equip de l’escola Kids, que, sens dubte, ha deixat empremta en la memòria de molts dels pares i fills. “No oblidaré mai el sabor de la teva sopa de caldo i dels teus macarrons Toñi”, va comentar un exalumne de 19 anys. Un dels moments més destacats va ser quan antics alumnes de l’escola van mostrar al públic el seu talent interpretatiu i van emocionar a tot el públic present.

Aniversari Escola Kids Andorra

Arribat el moment del comiat, les abraçades entre personal, amics i familiars no hi van faltar. Després de tot, un moment tan entranyable com el de dissabte passat es viu millor envoltats de persones per les quals sents afecte, respecte i admiració.