‘@mén’, una proposta innovadora de la Jove Companyia Nacional d’Andorra

El teatre andorrà ha experimentat un renaixement vibrant amb l’arribada d’una nova producció de la Jove Companyia Nacional d’Andorra, una iniciativa emparada per l’Escena Nacional d’Andorra que ha sorprès el públic amb la seva innovadora creació, ‘@mén’, dirigida per Elena Santiago i Txell Díaz, de la companyia Les Molt Il·lustres.

Fotos: Jordi Aldosa (Capra Films)

Obra @mén de la Jove Companyia Nacional d'AndorraL’estrena d’aquest espectacle únic i disruptor va tenir lloc el passat 1 de setembre al Teatre de les Fontetes, a La Massana, però les funcions es van poder gaudir-hi també els dos dies successius.

Des de la concepció de la idea fins a la posada en escena, les actrius han estat part de tot el procés creatiu de la peça ‘@mén’.

Obra @mén de la Jove Companyia Nacional d'AndorraLa producció de ‘@mén’ és especial per diverses raons, principalment per ser una creació protagonitzada per la segona promoció de la Jove Companyia Nacional d’Andorra. En aquesta ocasió, les joves actrius s’han submergit en un apassionant procés creatiu de la mà de la dupla dramatúrgica Les Molt Il·lustres, dirigida per Txell Díaz i Elena Santiago. La iniciativa, que contrasta molt respecte a ‘Troianes’, posa en relleu els neguits actuals del jovent.

Obra @mén de la Jove Companyia Nacional d'AndorraEl fil conductor d’aquesta obra contemporània és l’exploració de la influència que les xarxes socials i la tecnologia tenen en les noves generacions. A través de la seva interpretació, les actrius ofereixen una mirada crítica i reveladora sobre com aquests elements han format les seves vides i les seves percepcions del món.