Nerea Aixàs obre el teló de la seva exposició a la Galeria Art Al Set

Coneguda per la seva passió per la joieria, la polifacètica Nerea Aixàs va presentar una col·lecció d’obres on el ferro és el protagonista. L’exposició, acollida per la Galeria Art Al Set, dona continuïtat al cicle de mostres emmarcades en el programa ‘La cultura no s’atura’.

Fotos: César De Pablos

Obres de Nerea Aixàs

La Nerea Aixàs va començar la seva aventura artística com a escultora del ferro, un material modelable i adaptable que ha estat molt present en la cultura andorrana. Marcada per un esperit inquiet i curiós, la Nerea ha sabut ajustar-se a diferents materials, com ara el bronze i el ferro colat, però també amb el formigó, suport amb el qual fa els seus primers passos que es podran apreciar a la Galeria Art Al Set.

Nerea Aixàs i convidats a Art Al Set

En total, tretze obres van ser exposades a la inauguració, però encara s’hi han de sumar dues peces de la mateixa artista. Entre les escultures més destacades, hi són ‘Cub construït’, ‘Torre’ i ‘Cub #13’, creacions recents que combinen el ferro colat i el formigó, però també s’hi poden apreciar peces creades el 1996, com ara ‘Cercle’ i ‘Quadrat’, totes dues confeccionades a partir de bronze.

L’exposició, que s’organitza sota l’aixopluc del programa ‘La cultura no s’atura’, iniciativa engegada pel Govern d’Andorra, romandrà oberta fins al dia 4 de març. L’horari de visita és, d’11 a 13 h i de 15.30 a 19 h, de dilluns a dissabte.

Escultura de Nerea Aixàs a la galeria Art Al Set
Art Al Set se suma a una causa solidària

L’Associació del trastorn de l’espectre de l’autisme d’Andorra (AUTEA) va engegar la iniciativa Autea Market, amb la qual l’organització busca recaptar fons per a finançar íntegrament els programes i ajudes per a persones amb algun trastorn de l’espectre autista.

En aquest sentit, com a mostra de solidaritat, la Galeria Art Al Set va donar cinc peces d’art de diferents autors, com ara Gina Portera, Garcia Anton, Ignasi Esteve i Shelley Hill. Durant els primers quatre dies, ja s’havien venut tres de les cinc serigrafies cedides per la galeria d’art.